European Central Bank - eurosystem
Възможности за търсене
Начална страница Медии ЕЦБ обяснява Изследвания и публикации Статистика Парична политика Еврото Плащания и пазари Кариери
Предложения
Сортиране по

Инициативи за младите хора

Младите хора имат решаваща роля за това каква ще бъде Европа на утрешния ден.

Ето защо организираме редица инициативи в различни европейски страни с цел да Ви помогнем да научите повече за икономиката, дейността на централните банки и задачите на ЕЦБ и да Ви дадем възможност да споделите възгледите и идеите си по теми, които Ви интересуват и вълнуват.

Научете повече

Получете отговор на въпросите си в „Диалог на ЕЦБ с младите хора“

„Диалог на ЕЦБ с младите хора“ – поредица от събития, които се провеждат в цяла Европа, както и онлайн – Ви дават възможност да зададете въпроси и да споделите мнения за икономиката и бъдещето на Европа в пряк диалог с нашите създатели на политики. Следете каналите ни в социалните медии, за да научите за предстоящите ни събития!

Още за диалога на ЕЦБ с младите хора

Стипендия на ЕЦБ за жени

Вие сте жена, която следва или ѝ предстои да започне магистърска програма по икономика, статистика, инженерни или компютърни науки във висше учебно заведение в Европа? Тогава стипендията на ЕЦБ за жени на стойност 10 000 евро може да е за Вас!

Кандидатствайте

Награда за млади икономисти на Форума на ЕЦБ

Вие сте докторант по икономика или финанси? Искате да представите своята научна работа пред създатели на политики и изтъкнати учени? Тогава разгледайте нашата ежегодна награда за млади икономисти! Финалистите ще получат покана за Форума на ЕЦБ за централнобанковата дейност в Синтра, Португалия. Победителят ще спечели награда на стойност 10 000 евро. 

Още за наградатаОще за Форума на ЕЦБ за централнобанковата дейност

Ученическа награда „€вро поколение“

Интересувате се от икономика? Искате да научите повече за ЕЦБ и за паричната политика? Научете повече за състезанието за Ученическа награда „€вро поколение“, в което могат да участват ученически отбори от гимназиалния курс в еврозоната.

Повече информация

Тренировъчен лагер за ИТ за момичета

Вие сте момиче на възраст между 9 и 17 години и обичате роботите и компютрите? Тогава се запишете за нашия тренировъчен лагер за информационни технологии, който ще се проведе от 31 май до 2 юни, и изпробвайте силите си в програмирането и писането на код! Тридневната проява ще се проведе на английски език в сградата на ЕЦБ във Франкфурт, Германия.

Кандидатствайте тук

Станете част от нашия екип!

Завършили сте наскоро и търсите следващото си предизвикателство? Интересувате се от централнобанкова дейност и от европейски въпроси? Искате да допринесете за по-добър живот на европейските граждани? Вижте възможностите, които предлагаме, и се присъединете към нашия международен екип.

Свободни работни места

Всички страници в този раздел