Συμμετοχή των νέων

Οι νέοι κατέχουν κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση της Ευρώπης του αύριο. Γι' αυτό τον λόγο διοργανώνουμε σειρά πρωτοβουλιών σε όλη την Ευρώπη που θα σε βοηθήσουν να μάθεις περισσότερα για τα οικονομικά, τις δραστηριότητες των κεντρικών τραπεζών και τις αρμοδιότητες της ΕΚΤ. Επίσης, θα σου δώσουν την ευκαιρία να μοιραστείς μαζί μας τις απόψεις και τις ιδέες σου για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν και σε επηρεάζουν.

Πρωτοβουλία ECB Youth Dialogue

Θα ήθελες να υποβάλεις ερωτήσεις στα ηγετικά στελέχη της ΕΚΤ; Παρακολούθησε τις συζητήσεις που διοργανώνουμε τακτικά για διάφορα θέματα στο διαδίκτυο και σε όλη την Ευρώπη.

Λάβε μέρος στη συζήτηση
Ανακάλυψε τους διαλόγους με τους νέους που αφορούν θέματα τραπεζικής εποπτείας

Παρουσιάσεις πόστερ νέων οικονομολόγων

Είσαι διδακτορικός φοιτητής στα οικονομικά ή στα χρηματοοικονομικά; Παρουσίασε την έρευνά σου στο ECB Forum on Central Banking (Φόρουμ της ΕΚΤ για τις κεντρικές τράπεζες)! Κάθε χρόνο προσκαλούμε διδακτορικούς φοιτητές να συμμετέχουν στις παρουσιάσεις πόστερ στο Φόρουμ της ΕΚΤ, το οποίο πραγματοποιείται στη Σίντρα, στην Πορτογαλία.

Μάθε περισσότερα για τις παρουσιάσεις πόστερ
Ανακάλυψε περισσότερα για το ECB Forum on Central Banking 


Μαθητικός διαγωνισμός Generation €uro

Σε ενδιαφέρουν τα οικονομικά; Θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με την ΕΚΤ και τη νομισματική πολιτική; Αν ναι, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στον μαθητικό διαγωνισμό Generation €uro, έναν διαγωνισμό που απευθύνεται σε ομάδες μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τη ζώνη του ευρώ.

Μάθε περισσότερα


Euro Video Challenge

Παιχνίδια και εφαρμογές της ΕΚΤ

Ρίξε μια ματιά στον διαγωνισμό Euro Video Challenge και στα βίντεο των συμμετεχόντων με οικονομικά θέματα τα οποία σχετίζονται με τις δραστηριότητες της ΕΚΤ.

Μάθε περισσότερα


Έλα σε επαφή μαζί μας!

Ενημερώσου τακτικά για τις πρωτοβουλίες μας για τους νέους! Εάν επιθυμείς να λαμβάνεις πληροφορίες σχετικά με μελλοντικές πρωτοβουλίες της ΕΚΤ για εκπαιδευτικά θέματα και για τους νέους, μπορείς να εγγραφείς στον κατάλογο παραληπτών των ηλεκτρονικών μηνυμάτων μας.