European Central Bank - eurosystem
SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter


Initiativer for unge

Unge spiller en vigtig rolle, når det gælder fremtidens Europa.

Derfor er vi arrangører af en række initiativer forskellige steder i EU, så unge kan lære mere om økonomi, centralbankvirksomhed og ECB's ansvarsområder og få mulighed for at dele deres synspunkter og idéer inden for emner, der interesserer og påvirker dem.

Læs mere

ECB Youth Dialogues – Få svar på dine spørgsmål

I ECB Youth Dialogues – en række arrangementer, der finder sted over hele Europa og online – kan du ikke kun stille spørgsmål direkte til vores politiske beslutningstagere om økonomien og Europas fremtid, men også give din egen mening til kende. Følg os på de sociale medier og hør mere om kommende arrangementer!

Få mere at vide om ECB Youth Dialogues

ECB's studielegat til kvinder

Er du kvinde, og er du eller skal du i gang med en master eller kandidatgrad i økonomi, statistik, ingeniørvidenskab eller IT på et europæisk universitet eller handelshøjskole? Hvis det er tilfældet, er ECB Scholarship for Women, der er et legat på 10.000 euro, måske noget for dig!

Ansøg

Konkurrence for unge økonomer på ECB Forum

Er du ph.d.-studerende i økonomi eller finans? Vil du gerne fremlægge din forskning for politiske beslutningstagere og anerkendte akademikere? Så hold øje med vores årlige konkurrence for unge økonomer, Young Economist Prize! Finalisterne bliver inviteret til ECB Forum on Central Banking i Sintra i Portugal. Vinderen får en præmie på 10.000 euro. 

Læs mere om konkurrencen Læs mere om ECB Forum on Central Banking

Generation €uro Students' Award

Er I interesserede i økonomi? Vil I lære mere om ECB og pengepolitik? Så er konkurrencen Generation €uro Students' Award måske noget for jer. Den er åben for hold af skoleelever på gymnasieniveau i euroområdet.

Læs mere

IT-bootcamp for piger

Er du pige, mellem 9 og 17 år og interesseret i robotter og computere? Så kom med på vores IT-bootcamp fra 31. maj til 2. juni og prøv at programmere og kode. Bootcampen varer tre dage, den er på engelsk og foregår i ECB's lokaler i Frankfurt, Tyskland.

Ansøg her

Søg job i ECB!

Er du nyuddannet og søger den næste udfordring? Er du interesseret i centralbankvirksomhed og europæiske spørgsmål? Vil du gerne gøre en positiv forskel for borgerne i Europa? Se nærmere på vores jobmuligheder og bliv en del af vores internationale team.

Ledige stillinger

Alle sider i dette afsnit