Initiativer med input fra de unge

Unge har en vigtig rolle i udformningen af fremtidens Europa. Derfor arrangerer vi en række initiativer forskellige steder i Europa, så unge kan lære mere om økonomi, centralbankvirksomhed og ECB's ansvarsområder og få mulighed for at dele deres synspunkter og ideer om de emner, der interesserer og påvirker dem, med ECB.

ECB Youth Dialogue

Har du spørgsmål, du gerne vil stille ECB's ledere? Du kan følge de dialoger om forskellige emner, som løbende arrangeres online og forskellige steder i Europa.

Deltag i samtalen
Se nærmere på Youth Dialogues om banktilsynsemner

Planchekonkurrence for unge økonomer

Er du ph.d.-studerende i økonomi eller finans? Fremlæg din forskning på ECB Forum on Central Banking! Hvert år inviterer vi ph.d.-studerende til at deltage i en planchepræsentation på ECB's forum, der afholdes i Sintra, Portugal.

Læs mere om planchepræsentationen
Læs mere om ECB Forum on Central Banking


Generation €uro Students’ Award

Er I interesseret i økonomi? Vil I lære mere om ECB og pengepolitik? Så tilmeld jer konkurrencen Generation €uro Students’ Award, der er åben for hold af skoleelever på gymnasieniveau i euroområdet.

Læs mere


Euro Video Challenge

ECB's spil og apps

Tjek vores Euro Video Challenge-konkurrence ud og de videoer, der er indsendt om økonomiske emner med relation til ECB's aktiviteter.

Læs mere


Hold kontakt med os!

Hold dig ajour med vores initiativer for unge! Hvis du vil modtage oplysninger om kommende undervisningsinitiativer og initiativer for unge i ECB, kan du tilmelde dig vores mailingliste.