SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter

Initiativer med input fra de unge

Unge har en vigtig rolle i udformningen af fremtidens Europa.

Derfor står vi bag en række initiativer forskellige steder i EU, så unge kan lære mere om økonomi, centralbankvirksomhed og ECB's ansvarsområder og få mulighed for at dele deres synspunkter og idéer inden for emner, der interesserer og påvirker dem.

ECB Youth Dialogues – Få svar på dine spørgsmål

ECB Youth Dialogues, der både finder sted over hele Europa og online, giver dig mulighed for ikke blot at stille spørgsmål direkte til vores politiske beslutningstagere om økonomien og Europas fremtid, men også at give din mening til kende. Følg os på de sociale medier og hør nærmere om kommende arrangementer!

Få mere at vide om ECB Youth Dialogues

Women in Economics-studielegater

Er du kvinde, og er du eller skal du i gang med en master i økonomi ved et universitet eller en handelshøjskole i Europa? Så er vores Women in Economics-studielegater måske noget for dig. Vi uddeler legater på 10.000 euro til fem kvindelige økonomistuderende.

Ansøg

Konkurrence for unge økonomer på ECB Forum

Er du ph.d.-studerende i økonomi eller finans? Vil du gerne fremlægge din forskning for politiske beslutningstagere og anerkendte akademikere? Så hold dig orienteret om vores årlige konkurrence for unge økonomer. Finalisterne bliver inviteret til ECB Forum on Central Banking i Sintra i Portugal. Vinderen modtager en pris på 10.000 euro. 

Læs mere om konkurrencenLæs mere om ECB Forum on Central Banking

Generation €uro Students' Award

Er I interesseret i økonomi? Vil I lære mere om ECB og pengepolitik? Så er konkurrencen Generation €uro Students' Award måske noget for jer. Den er åben for hold af skoleelever på gymnasieniveau i euroområdet.

Læs mere

#EuropeDay ECB-QuizDuel-konkurrence

I anledning af Europadagen 2021 tog flere end 425.000 europæere vores quiz på QuizDuel-app'en og testede deres viden om europæiske emner og euroen.

Få mere at vide om konkurrencen

Søg job i ECB!

Er du nyuddannet og søger den næste udfordring? Er du interesseret i centralbankvirksomhed og europæiske spørgsmål? Vil du gerne gøre en positiv forskel for borgerne i Europa? Se nærmere på vores jobmuligheder og bliv en del af vores internationale team.

Ledige stillinger

Alle sider i dette afsnit