SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter
Den engelske version af denne webside er blevet opdateret med nyere information.

Elektronisk udbudssystem

Når de interesserede parter har registreret sig, får de adgang til den relevante udbudsdokumentation og kan deltage i de udbudsprocedurer, der gennemføres i det elektroniske udbudssystem.

Adgang til det elektroniske udbudssystem

Har du brug for teknisk support?

Sådan bruges det elektroniske udbudssystem

Teknisk support

Har du brug for hjælp til at bruge systemet, kan ECB's tekniske supportteam kontaktes på mailadressen sourcing.support@ecb.europa.eu. Henvendelserne behandles normalt i løbet af 1-3 hverdage. Supportens arbejdstider: mandag til fredag 8.30 – 17.30 (lokal tid i Frankfurt). Lukket på ECB-helligdage.

Hvad er minimumssystemkravene?

Det er tilbudsgiverens ansvar at sikre, at internetforbindelse og udstyr fungerer korrekt, og at browserindstillingerne er korrekte. ECB har ikke nogen indflydelse på disse eksterne forhold. Bed din IT-support/-administrator om at opdatere dit system, hvis minimumskravene ikke er opfyldt.

Understøttede browsere

Microsoft Internet Explorer og Google Chrome understøtter funktionaliteterne i ECB's elektroniske udbudssystem.

Der bør ikke anvendes andre browsere, da de ikke understøttes.

Blokering af pop up-vinduer

Din browser skal tillade pop up-vinduer.

Anden software

Udbudsdokumenterne kan bestå af Word-, Excel- og PDF-filer. For at kunne læse PDF-filer kan det være nødvendigt at downloadeAdobe acrobat reader.

Sådan kontrollerer du, om dit system opfylder minimumskravene:

Upload et testdokument (fx en tom Word-fil) som bilag til dit tilbud ("RFx Response") i ECB's elektroniske udbudssystem.

Det er muligt, at dit system ikke opfylder minimumskravene, hvis:

  • brugerfladen ikke ligner de screenshot, som er vist i ECB's brugervejledninger
  • vinduet, hvor man kan uploade bilag, ikke åbnes.

Kontakt din IT-support/-administrator, hvis du har problemer med dit system.

Vigtige skridt ved indsendelsen af tilbud

  • Registrer backupkontaktpersoner Tilbudsgiverne skal registrere mindst én kontaktperson i systemet som backup for at sikre, at der altid er én person, som har adgang til udbudsproceduren og den dertil knyttede kommunikation, hvis det bliver nødvendigt. Se kapitel III i brugervejledningen How to manage your supplier account. Her findes en beskrivelse af, hvordan man opretter en konto for en backupkontaktperson.

  • Upload et testdokument Umiddelbart efter, at du er tilgået udbudsdokumentationen, er det en god ide at uploade et testdokument som vedhæftet bilag til dit tilbud ("RFx response") for at kontrollere, at det elektroniske udbudssystem fungerer uden problemer i din IT-infrastruktur. Se kapitel IV i brugervejledningen How to submit a tender/response to a procurement procedure. Her findes en beskrivelse af, hvordan man uploader et dokument.

  • Vent ikke til sidste øjeblik Upload dine dokumenter i god tid, før udbudsfristen udløber, så der er tid til teknisk support, hvis det bliver nødvendigt. Den tid, det tager at færdigøre indsendelsen af dit tilbud og uploade alle dokumenter, kan variere betydeligt afhængig af, hvilken browser du benytter, din internetforbindelse og størrelsen på dine filer (maks. 80 MB pr. fil).

  • Status på dit svar skal ændres til "firm" Dit tilbud/svar er først endeligt afgivet, når status på din "Rfx response" er ændret til "firm" inden indsendelsesfristens udløb. Systemet lukker det pågældende udbud automatisk, når indsendelsesfristen er udløbet. Det sker også, hvis der er tilbud, som stadig er ved at blive bearbejdet. ECB tager kun højde for indsendte tilbud med en status, der er angivet som "firm", i forbindelse med den relevante udbudsprocedure.

  • Kontrollér "Rfx response" igen efter indsendelse
    Gå ind i ECB's elektroniske udbudssystem igen, efter at du har indsendt din "Rfx response", og kontrollér, at indholdet er fuldstændigt, og status er angivet som "firm". Vi anbefaler, at du laver en udskrift af skærmbilledet med de uploadede bilag.

Databeskyttelseserklæringer

Ansvarsfraskrivelse

ECB er ikke forpligtet til at tildele en kontrakt til en leverandør, der registrerer sig i det elektroniske udbudssystem eller deltager i en udbudsprocedure.

Alle sider i dette afsnit