Elektronisk udbudssystem

Når interesserede parter har registreret sig, har de adgang til den relevante dokumentation og kan deltage i udbudsprocedurer, der gennemføres i det elektroniske udbudssystem.

Adgang til det elektroniske udbudssystem

Glemt password?

Sådan bruges det elektroniske udbudssystem

Teknisk support

Har du brug for hjælp til at bruge systemet, kan ECB's tekniske supportteam kontaktes på mailadressen sourcing.support@ecb.europa.eu. Henvendelserne behandles normalt i løbet af 1-3 hverdage. Supportens arbejdstider: mandag til fredag 8.30 - 17.30 CET. Lukket på ECB-helligdage.

Yderligere informationer

Hvad er minimumssystemkrav?

Det er tilbudsgiverens ansvar at sikre, at internetforbindelse og udstyr fungerer korrekt, og at browserindstillingerne er korrekte. ECB har ikke nogen indflydelse på disse eksterne forhold. Anmod din IT-support/-administrator om at opdatere dit system, hvis minimumskravene ikke er opfyldt.

Browser
Internet Explorer (version 9 eller højere) og Chrome understøttes. Internet Explorer er den foretrukne browser.
Blokering af pop up-vinduer
Din browser skal tillade pop up-vinduer.
Anden software
Udbudsdokumenterne kan bestå af Word-, Excel- og PDF-filer. For at kunne læse PDF-filer kan det være nødvendigt at downloade Adobe Acrobat Reader.
Sådan kontrollerer du, om dit system opfylder minimumskravene:

Upload et testdokument (fx en tom Word-fil) som et bilag til dit svar ("Rfx Response") i ECB's elektroniske udbudssystem.

Hvis du oplever nedenstående problemer, opfylder dit system sandsynligvis ikke minimumskravene:

  • Brugerfladen ligner ikke de screenshot, som er vist i ECB's brugervejledninger.
  • Vinduet, hvor man kan uploade bilag, åbnes ikke.

Kontakt din IT-support/-administrator, hvis du har problemer med dit system.

Praktiske tip

Tag følgende forholdsregler for at undgå problemer, lige før fristen for at afgive tilbud udløber:

  • Vent ikke til i sidste øjeblik: Indgiv dine dokumenter i god tid, før udbudsfristen udløber. Den tid, det tager at indgive svaret og uploade alle dokumenter, kan variere meget afhængig af filernes størrelse (maks. 20 MB pr. fil) og af browser og internetforbindelse.
  • Status "firm": Dit svar er først indgivet korrekt, når status ("Rfx Response") er angivet som "firm". Ved fristens udløb lukkes det pågældende udbud automatisk i systemet, uanset om der er svar, som endnu ikke er afsluttet.
  • Når svaret er indgivet, bedes du åbne dit RFx-svar igen i ECB's e-udbudssystem og kontrollere, om indholdet er komplet, og status er angivet som "firm". Vi anbefaler, at man tager et screenshot af de uploadede bilag.

Ansvarsfraskrivelse:

ECB er ikke forpligtet til at tildele en kontrakt som følge af, at en leverandør registrerer sig i det elektroniske udbudssystem eller deltager i en udbudsprocedure.

Databeskyttelseserklæring