Hankintamenettelyjen verkkopalvelu

Hankintamenettelyjen verkkopalvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä voi osallistua tarjouskilpailuihin ja tutustua niihin liittyviin asiakirjoihin verkkopalvelussa.

Verkkopalveluun kirjautuminen / rekisteröityminen

Salasana unohtunut?

Verkkopalvelun käyttö

Tekninen tuki

EKP:n tekninen tuki (sourcing.support@ecb.europa.eu) auttaa tarvittaessa verkkopalvelun käytössä. Viesteihin vastataan keskimäärin 1–3 työpäivän kuluessa. Tekninen tuki palvelee maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30 Keski-Euroopan aikaa (paitsi pyhäpäivinä ja muina yleisinä vapaapäivinä).

Lisätietoa

Tekniset vaatimukset

Käyttäjän on itse huolehdittava siitä, että verkkoyhteys ja laitteet toimivat ja selaimessa on oikeat asetukset. EKP ei voi auttaa teknisten vaatimusten täyttämisessä. Ota yhteyttä omaan it-tukeesi, jos tarvitset apua teknisiin vaatimuksiin liittyvissä päivityksissä.

Selain
Tuettuja selaimia ovat Internet Explorer (versio 9 tai uudempi) ja Chrome. Palvelu toimii parhaiten Internet Explorer -selaimella.
Ponnahdusikkunat
Varmista selaimen asetuksista, että ponnahdusikkunoiden käyttö on sallittu.
Muu ohjelmisto
Hankintamenettelyn asiakirjat voivat olla Word-, Excel- tai PDF-muodossa. PDF-tiedostojen katselua varten tarvitaan Adobe Acrobat Reader -ohjelma. Sen voi tarvittaessa ladata tästä.
Järjestelmäasetusten tarkastaminen

Lataa verkkopalveluun testiasiakirja (esimerkiksi tyhjä Word-tiedosto) kohdassa RFx Response (toimitettavat tiedot).

Jos tällöin ilmenee jokin seuraavista ongelmista, järjestelmäasetukset eivät todennäköisesti vielä ole vaaditunlaiset:

  • käyttöliittymän ulkoasu näyttää erilaiselta kuin EKP:n käyttöohjeiden kuvakaappauksissa
  • asiakirjaa ei voi lisätä, koska latausikkuna ei avaudu.

Ota yhteyttä omaan it-tukeesi, jos järjestelmäasetusten kanssa on ongelmia.

Käytännön vinkkejä

Seuraavien ohjeiden avulla voit välttää viime hetken ongelmat:

  • Älä jätä osallistumista viime hetkeen: toimita asiakirjat hyvissä ajoin ennen määräaikaa. Asiakirjojen lataamiseen ja osallistumisen loppuun vientiin tarvittava aika voi vaihdella huomattavasti tiedostojen koon (enintään 20 megatavua/tiedosto), käytettävän selaimen ja verkkoyhteyden mukaan.
  • Varmista, että lähetettyjen tietojen tila on Firm: huomioon otetaan vain tiedot, joiden tila on Firm (lopullinen). Määräajan päättyessä tarjouskilpailu sulkeutuu automaattisesti, vaikka tietojen toimittaminen olisi kesken.
  • Tarkasta tiedot lähettämisen jälkeen: varmista, että kaikki toimittamasi tiedot näkyvät palvelussa ja tietojen tila on Firm (lopullinen). Ladatuista asiakirjoista kannattaa ottaa varmuuden vuoksi kuvakaappaus.

Vastuuvapauslauseke

Verkkopalveluun rekisteröityminen ja tarjouskilpailuun osallistuminen ei merkitse, että EKP:llä olisi velvollisuus tarjota sopimusta.

Yksityisyydensuojalauseke