European Central Bank - eurosystem
Muokkaa hakua
Pääsivu Media Oheistietoa Tutkimus ja julkaisut Tilastot Rahapolitiikka Euro Maksut ja markkinat Ura EKP:sssä
Hakuehdotuksia
Järjestä tulokset

Hankintamenettelyjen verkkopalvelu

Hankintamenettelyjen verkkopalvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä voi osallistua tarjouskilpailuihin ja tutustua niihin liittyviin asiakirjoihin verkkopalvelussa.

Verkkopalveluun kirjautuminen / rekisteröityminen

Salasana unohtunut?

Verkkopalvelun käyttö

Tekninen tuki

EKP:n tekninen tuki (sourcing.support@ecb.europa.eu) auttaa tarvittaessa verkkopalvelun käytössä. Viesteihin vastataan keskimäärin 1–3 työpäivän kuluessa. Tekninen tuki palvelee maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30 Saksan aikaa (paitsi pyhäpäivinä ja muina yleisinä vapaapäivinä).

Tekniset vaatimukset

Käyttäjän on itse huolehdittava siitä, että verkkoyhteys ja laitteet toimivat ja selaimessa on oikeat asetukset. EKP ei voi auttaa teknisten vaatimusten täyttämisessä. Ota yhteyttä omaan it-tukeesi, jos tarvitset apua teknisiin vaatimuksiin liittyvissä päivityksissä.

Selain

Tuettuja selaimia ovat Internet Explorer ja Chrome.

Muita selaimia ei tueta, joten niitä ei tulisi käyttää.

Ponnahdusikkunat

Varmista selaimen asetuksista, että ponnahdusikkunoiden käyttö on sallittu.

Muu ohjelmisto

Adobe Acrobat Reader

Hankintamenettelyn asiakirjat voivat olla Word-, Excel- tai PDF-muodossa. PDF-tiedostojen katselua varten tarvitaanAdobe Acrobat Reader - ohjelma.

Järjestelmäasetusten tarkastaminen

Lataa verkkopalveluun testiasiakirja (esimerkiksi tyhjä Word-tiedosto) kohdassa RFx response (toimitettavat tiedot).

Järjestelmäasetukset eivät todennäköisesti ole vaatimusten mukaiset, jos

 • käyttöliittymän ulkoasu näyttää erilaiselta kuin EKP:n käyttöohjeiden kuvakaappauksissa
 • asiakirjaa ei voi lisätä, koska latausikkuna ei avaudu.

Ota yhteyttä omaan it-tukeesi, jos järjestelmäasetusten kanssa on ongelmia.

Tärkeää tietoa tarjouksen tekijälle

 • Ilmoita varahenkilöiden yhteystiedot
  Järjestelmään on syötettävä tiedot vähintään yhdestä varayhteyshenkilöstä, jolla on verkkopalvelun käyttöoikeudet tarjousta koskevien lisätietojen antamiseksi ja viesteihin vastaamiseksi. Ohjeita uuden käyttäjätilin luomisesta varayhteyshenkilöä varten on (englanninkielisessä) tilinhallintaoppaassa.
 • Siirrä verkkopalveluun testiasiakirja
  Kun olet ladannut tarjousasiakirjat omalle koneellesi, testaa välittömästi, että verkkopalvelu toimii järjestelmässäsi. Testaa asiakirjan toimittamista siirtämällä palveluun testiasiakirja kohdassa RFx response (toimitettavat tiedot). Ohjeita asiakirjojen siirtoon on (englanninkielisessä) hankintamenettelyn osallistumisoppaassa.
 • Älä jätä osallistumista viime hetkeen
  Toimita hankintamenettelyssä vaadittavat asiakirjat hyvissä ajoin ennen määräaikaa, jotta ehdit tarvittaessa saada teknistä tukea. Asiakirjojen siirtämiseen ja osallistumisen loppuun viemiseen tarvittava aika voi vaihdella huomattavasti selaimesta, verkkoyhteydestä ja tiedostojen koosta riippuen (enintään 80 megatavua/tiedosto).
 • Muuta verkkopalveluun siirtämiesi tietojen ja liitteiden tilaksi Firm (lopullinen)
  Asiakirjojen tilaa hallitaan kohdassa RFx response. Tarjouksesi katsotaan toimitetuksi vain, jos se on Firm-tilassa ennen määräajan päättymistä. Tarjouskilpailu sulkeutuu automaattisesti määräajan päättyessä, vaikka tarjouksesi toimittaminen olisi kesken. EKP:n tarjouskilpailuissa voidaan ottaa huomioon ainoastaan asiakirjat, joiden tila on Firm.
 • Tarkasta tarjouksesi tila uudestaan lähettämisen jälkeen
  Kun olet lähettänyt tarjouksen, kirjaudu palveluun uudelleen ja varmista, että kaikki toimittamasi tiedot ja liitteet näkyvät verkkopalvelussa ja niiden tila kohdassa RFx response on Firm. Palveluun ladatuista asiakirjoista kannattaa ottaa varmuuden vuoksi kuvakaappaus.

Tietosuojalausekkeet

Vastuuvapauslauseke

Verkkopalveluun rekisteröityminen ja tarjouskilpailuun osallistuminen ei merkitse, että EKP:llä olisi velvollisuus tarjota sopimusta.

Kaikki tähän osioon kuuluvat sivut