Muokkaa hakua
Pääsivu Media Oheistietoa Tutkimus ja julkaisut Tilastot Rahapolitiikka Euro Maksut ja markkinat Ura EKP:sssä
Hakuehdotuksia
Järjestä tulokset

Nuorille

Nuorilla on tärkeä rooli Euroopan tulevaisuuden luojina.

Siksi EKP järjestää EU-maiden nuorille monenlaisia tapahtumia, joissa kerrotaan taloudesta, keskuspankkitoiminnasta ja EKP:n tehtävistä. Lisäksi nuorilla on mahdollisuus kertoa mielipiteitään ja ajatuksiaan heitä kiinnostavista ja koskettavista aiheista.

Lue lisää

Apurahoja naisopiskelijoille

Oletko aloittanut tai aiotko aloittaa taloustieteen, tilastotieteen, tekniikan tai tietotekniikan maisteriopinnot eurooppalaisessa korkeakoulussa tai yliopistossa? Voit saada EKP:ltä 10 000 euron apurahan.

Hae apurahaa

Kilpailu nuorille taloustieteilijöille

Oletko talous- tai rahoitusalan tohtoriopiskelija? Vuosittain järjestettävässä kilpailussa finalistit pääsevät esittelemään tutkimuksensa päätöksentekijöille ja huippututkijoille EKP:n keskuspankkifoorumissa Portugalin Sintrassa. Pääpalkinto on 10 000 euroa. 

Lisätietoa kilpailusta

Tietotekniikan intensiivikurssi tytöille

Tekniikasta ja tieteestä kiinnostuneille tytöille avautuu monenlaisia mahdollisuuksia. Järjestimme oman tietotekniikkakurssin tyttöryhmälle tutustuttaaksemme heitä alan tarjontaan.

Tietoa kurssista

Kiinnostaako työskentely EKP:ssä?

Oletko juuri päättänyt opintosi ja etsit uusia haasteita? Oletko kiinnostunut keskuspankkitoiminnasta ja Euroopan unionista? Haluatko vaikuttaa myönteisesti EU-kansalaisten päivittäiseen elämään? Tutustu avoimiin työ- ja harjoittelupaikkoihimme.

Avoimet työpaikat

Kaikki tähän osioon kuuluvat sivut