Možnosti iskanja
Domov Mediji Pojasnjujemo Raziskave in publikacije Statistika Denarna politika Euro Plačila in trgi Zaposlitve
Predlogi
Razvrsti po

Vključenost mladih

Mladi imate pri oblikovanju prihodnosti Evrope osrednjo vlogo.

Zato v ECB organiziramo vrsto pobud po Evropi, s katerimi se lahko naučite več o ekonomiji, centralnem bančništvu in nalogah ECB, obenem pa vam dajo priložnost, da predstavite svoja stališča in zamisli o temah, ki vas zanimajo in pomembno vplivajo na vaše življenje.

Več

Štipendija ECB za ženske

Si trenutno vpisana ali se boš vpisala na magistrski program na področju ekonomije, statistike, inženirstva ali računalništva na evropski univerzi ali poslovni šoli? Potem bi bila štipendija ECB za ženske v vrednosti 10.000 EUR pravšnja zate!

Prijavi se

Nagrada za mlade ekonomiste na forumu ECB o centralnem bančništvu

Si doktorski študent oz. študentka ekonomije ali financ? Želiš svojo raziskavo predstaviti oblikovalcem ekonomskih politik in vrhunskim akademikom? Potem poglej našo vsakoletno nagrado za mlade ekonomiste! Finalisti so povabljeni na forum ECB o centralnem bančništvu v Sintri na Portugalskem. Zmagovalec oz. zmagovalka dobi nagrado v višini 10.000 EUR. 

Več o nagradi

Tabor o informacijski tehnologiji za dekleta

Ste vedeli, da lahko vzbujanje radovednosti deklet o tehnologiji in naravoslovju od mladih let pozitivno vpliva na njihovo izbiro študija in karierne poti v prihodnosti? Tabor o informacijski tehnologiji za dekleta smo organizirali, da bi mlada dekleta navdihnili za študij informacijske tehnologije in poklicno pot na tem področju. Dekleta so dobila tudi informacije o različnih priložnostih in poklicih na področju naravoslovja, tehnologije, inženirstva in matematike, ki bi jih lahko zanimala.

Več

Pridružite se nam!

Ste pred kratkim diplomirali in iščete naslednji izziv? Vas zanimajo centralnobančne in evropske zadeve? Bi radi prispevali k boljšemu življenju evropskih državljanov? Potem si oglejte priložnosti, ki jih ponujamo, in se pridružite naši mednarodni ekipi.

Prosta delovna mesta

Vse strani v tem razdelku