Keresési lehetőségek
Kezdőlap Média Kisokos Kutatás és publikációk Statisztika Monetáris politika Az €uro Fizetésforgalom és piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont

Fiataloknak szóló kezdeményezések

A fiataloknak központi szerepük van a jövő Európájának építésében.

Európa-szerte többféle program szervezésével segítjük elő, hogy gyarapíthassák a gazdaságról, a központi bankokról és az EKB feladatairól való ismereteiket, és hogy mesélhessenek az elképzeléseikről, az őket érdeklő és érintő témákról.

További információk

Az EKB ösztöndíja nőknek

Olyan nők jelentkezését várjuk, akik már beiratkoztak, vagy be szeretnének iratkozni valamely európai egyetem vagy üzleti főiskola közgazdasági, statisztikai, mérnöki vagy számítástechnikai mesterképzésére. Nekik szánjuk az EKB nőknek címzett, 10 000 euróval járó ösztöndíját.

Jelentkezés

Ifjú Közgazdászok Díja az EKB központi banki fórumán

Olyan közgazdasági vagy pénzügyi területen tanuló doktoranduszokat várunk, akik kutatásaikat be szeretnék mutatni a döntéshozóknak és a tudományos élet vezető képviselőinek. Figyelmükbe ajánljuk az évenként odaítélt Ifjú Közgazdászok Díját. A döntősöket meghívjuk a portugáliai Sintrába, az EKB központi banki fórumára. A győztes jutalma 10 000 €. 

További információk a díjról

Informatikai bootcamp lányoknak

Tudta, hogy a lányok műszaki és tudományos érdeklődésének korai ösztönzése pozitívan hat a továbbtanulásukra és pályaválasztásukra? Az informatikai tábor célja az volt, hogy felkeltsük a fiatal lányok érdeklődését a szakterület iránt. Emellett többféle matematikai, természettudományos és műszaki lehetőséggel is megismerkedtek.

További információk

Lépj be hozzánk!

Nemrég diplomáztál, és új kihívásra vágysz? Érdekelnek a központi banki feladatok és az európai ügyek? Szeretnéd az európai állampolgárok életét pozitívan befolyásolni? Nézd meg a kínálatunkat, és csatlakozz a nemzetközi csapatunkhoz.

Álláshirdetések

Ebben a szekcióban található oldalak