Mogućnosti pretraživanja
Početna stranica Mediji Objašnjenja Istraživanje i publikacije Statistika Monetarna politika €uro Plaćanja i tržišta Zapošljavanje
Prijedlozi
Razvrstaj po:

Uključivanje mladih

Mladi imaju ključnu ulogu u oblikovanju europske sutrašnjice.

Zbog toga organiziramo događaje na različitim lokacijama u Europi kako bismo vam pomogli da naučite više o ekonomiji, središnjem bankarstvu i zadaćama ESB‑a te vam pružili priliku da iznesete mišljenja i ideje o temama koje vas zanimaju i utječu na vas.

Više

ESB‑ova stipendija za žene

Studentica ste diplomskih studija na području ekonomije, statistike, inženjerstva i informatike na sveučilištu ili u poslovnoj školi u Europi, ili ćete ubrzo upisati takav studij? Ako je vaš odgovor potvrdan, ESB‑ova stipendija za žene u iznosu od 10 000 eura mogla bi biti prilika za vas!

Prijavite se

Nagrada za mlade ekonomiste i ekonomistice u sklopu Foruma ESB‑a o središnjem bankarstvu

Pohađate doktorski studij na području ekonomije ili financija? Želite predstaviti svoje istraživanje tvorcima politika i vrhunskim akademicima? Svake godine dodjeljujemo Nagradu za mlade ekonomiste i ekonomistice. Finaliste pozivamo na Forum ESB‑a o središnjem bankarstvu u portugalskom gradu Sintri. Pobjednik ili pobjednica osvajaju nagradu u iznosu od 10 000 eura. 

Više o nagradi

IT radionica za djevojčice i djevojke

Potaknemo li od rane dobi zanimanje djevojčica za znanost i tehnologiju, to može povoljno utjecati na njihov odabir studija i buduće karijere. Organizirali smo IT radionicu za djevojčice i djevojke kako bismo ih nadahnuli da studiraju informacijsku tehnologiju i posvete joj se u profesionalnom životu. Na njoj su mnogo naučile o zanimljivim prilikama i zanimanjima na području STEM-a.

Više

Pridružite nam se!

Nedavno ste diplomirali i tražite sljedeći izazov? Zanimaju vas teme povezane sa središnjim bankarstvom i europskim poslovima? Želite pozitivno utjecati na živote europskih građana? Upoznajte se s mogućnostima zapošljavanja i pridružite se našem međunarodnom timu.

Slobodna radna mjesta

Sve stranice u ovom odjeljku