Mogućnosti pretraživanja
Početna stranica Mediji Objašnjenja Istraživanje i publikacije Statistika Monetarna politika €uro Plaćanja i tržišta Zapošljavanje
Prijedlozi
Razvrstaj po:

Posjetite nas

Nastojimo biti transparentni, pristupačni i razumljivi svim građanima.

ESB‑ov centar za posjetitelje nalazi se u glavnoj zgradi ESB‑a u Frankfurtu na Majni u Njemačkoj. Ako nas posjetite, na interaktivan ćete način produbiti znanje o ulozi i zadaćama ESB‑a te doznati kako naše odluke utječu na vaš svakodnevni život.

Zašto je stabilnost cijena važna i kako ona utječe na vašu kupovnu moć? Kako se brinemo za sigurnost vaše štednje u banci? Koja su glavna postignuća proizišla iz uvođenja eura?

Želite li znati više? Upoznajte se s aktivnostima ESB‑ova centra za posjetitelje.

Aktivnosti u zgradi ESB‑a

Razgledi u zgradi ESB‑a

Razgledi u zgradi ESB‑a prilika su za produbljivanje znanja o ESB‑ovim ulogama i zadaćama. Traju 90 minuta, vode ih zaposlenici ESB‑a te uključuju interaktivne elemente i videa. Predviđeno je i vrijeme za postavljanje pitanja. Razgledi su besplatni.

Prijava za razgled u zgradi ESB-a

Stručna predavanja u zgradi ESB-a

Stručna predavanja u zgradi ESB-a o određenim temama (monetarna politika, euro, nadzor banaka itd.) namijenjena su skupinama od 15 ili više sudionika koji već dobro poznaju zadaće ESB‑a. Predavanja su besplatna i traju 90 minuta.

Prijava za predavanje u zgradi ESB-a

Virtualne aktivnosti

Virtualne prezentacije ESB‑ova centra za posjetitelje

Virtualne prezentacije ESB‑ova centra za posjetitelje prilika su za produbljivanje znanja o ESB‑ovim ulogama i zadaćama. Traju 75 minuta a predviđeno je i vrijeme za postavljanje pitanja. Prezentacije su besplatne.

Prijava za virtualnu prezentaciju

Virtualna stručna predavanja

Virtualna stručna predavanja o određenim temama (monetarna politika, euro, nadzor banaka itd.) namijenjena su skupinama koje već dobro poznaju zadaće ESB‑a. Predavanja su besplatna i traju 75 minuta.

Prijava za virtualno predavanje

Virtualni razgled 

Virtualni razgled našeg centra za posjetitelje moguć je s bilo kojeg mjesta na svijetu. Imate li kacigu za virtualnu stvarnost, stavite je na glavu za potpuniji doživljaj. 


Pođite u virtualni razgled
MOGLO BI VAS ZANIMATI

Povezani sadržaji

Centar za posjetitelje

Galerija

Prije uključivanja...

Pročitajte naša pravila

Korisne informacije

Kako nam se možete obratiti i gdje se nalazimo

Sve stranice u ovom odjeljku