Mogućnosti pretraživanja
Početna stranica Mediji Objašnjenja Istraživanje i publikacije Statistika Monetarna politika €uro Plaćanja i tržišta Zapošljavanje
Prijedlozi
Razvrstaj po:

Zapošljavanje

Radite za Europu, dajte svoj doprinos.

Radimo za Europu. Zaposlite li se u ESB‑u, pridonijet ćete očuvanju stabilnosti cijena u europodručju i sigurnosti novca građana u bankama.

Tražimo osobe željne znanja i važna nam je raznolikost. Zato smo u potrazi za kandidatima s različitim kvalifikacijama i iskustvom koji se žele razvijati kao stručnjaci u dinamičnom i multikulturnom okružju u kojem se rad zasniva na podatcima. Radeći u ESB‑u možete pridonijeti kvaliteti života Europljana.

Slobodna radna mjesta u ESB‑u

Redovito oglašavamo radna mjesta za različito pomoćno i stručno osoblje te vodeće položaje. Nedavno ste diplomirali? Nudimo vam mogućnost stažiranja i sudjelovanja u programu za osobe sa završenim poslijediplomskim studijem.

Slobodna radna mjesta

Što nudimo

Cijenimo svoje zaposlenike i omogućujemo im da tijekom cijele karijere razvijaju osobne i stručne vještine. Pročitajte što nudimo i uvjerite se da ćete radom u ESB‑u dobiti mnogo više od atraktivne plaće.

Primanja i pogodnosti

Cijenimo raznolikost

U ESB‑u smatramo da raznolikost potiče izvrsnost. Veća raznolikost timova znači i veću raznolikost mišljenja, a ona omogućuje bolje i pouzdanije rezultate. Kako bismo donosili najbolje odluke za dobrobit svih koji žive u europodručju, važno nam je pronaći najveće talente.

Zašto cijenimo raznolikost

Program za osobe sa završenim poslijediplomskim studijem

Završili ste poslijediplomski studij i zanima vas rad središnjih banaka? Naš dvogodišnji program za osobe sa završenim poslijediplomskim studijem jedinstvena je prilika za profesionalni razvoj i dragocjeno radno iskustvo u instituciji EU‑a.

Više o programu

Stažiranje u ESB‑u

Ako imate diplomu prvostupnika i najviše 12 mjeseci stručnog iskustva otkako ste stekli posljednju diplomu, stažiranje u ESB‑u moglo bi biti dobra odskočna daska za vašu karijeru. Raspisujemo natječaje za staž tijekom cijele godine.

Više o stažiranju u ESB‑u

Tko smo

Raznoliki smo kao Europa. Dolazimo iz svih krajeva EU‑a i naša su profesionalna i životna iskustva šarolika. Ponosni smo na svoj rad kojim pridonosimo prosperitetu milijuna ljudi.

Upoznajte nas

Iskustvo rada u ESB‑u

Suradnja s kolegama iz drugih država EU‑a, razmjena mišljenja, doprinos dobrobiti građana. Iskustvo rada u ESB‑u sastoji se od tih i mnogih drugih elemenata. Pogledajte što vas očekuje!

ŽIVOT U FRANKFURTU
Više o našem gradu
NEMOJTE PROPUSTITI VAŽNE INFORMACIJE

Povežite se s nama

Potražite nas na LinkedInu

Pratite naš rad i oglase za radna mjesta. Redovito objavljujemo informacije o slobodnim radnim mjestima i sajmovima karijera, novosti iz svijeta bankarstva i još mnogo toga.

Pratite nas na LinkedInu
Niste stručnjak? Pročitajte naše objašnjenje
Želite li znati više?
Što je Europska središnja banka?

Sve stranice u ovom odjeljku