Mogućnosti pretraživanja
Početna stranica Mediji Objašnjenja Istraživanje i publikacije Statistika Monetarna politika €uro Plaćanja i tržišta Zapošljavanje
Prijedlozi
Razvrstaj po:

ESB i vi

Želite li produbiti svoje znanje o gospodarstvu i o aktivnostima ESB‑a? Na pravom ste mjestu! Krenite u istraživanje i povežite se s nama.

ESB objašnjava

Želite li doznati više o ulozi i radu ESB‑a? Zanima li vas svijet središnjeg bankarstva i monetarne politike?

Naša objašnjenja

Provjerite svoje znanje

Koja je glavna zadaća ESB‑a? Koliko se ljudi služi eurom? Riješite naše kvizove i provjerite koliko dobro poznajete glavne zadaće ESB‑a.

Naši kvizovi

Uključivanje mladih

Organiziramo različita događanja – na internetu, u ESB‑u i u cijeloj Europi – koja su u prvom redu namijenjena mladima u dobi od 16 do 30 godina, a ponekad i još mlađima. Među njima su IT radionica za djevojčice i djevojke te učeničko natjecanje €urogeneracija.

Više o uključivanju mladih

ESB‑ov centar za posjetitelje (posjeti i predavanja)

ESB‑ov centar za posjetitelje organizira posjete i stručna predavanja u zgradi ESB‑a, ali i virtualno. Posjetiteljima se time pruža prilika za produbljivanje znanja o ESB‑u i njegovim zadaćama. Na sljedećoj poveznici možete pronaći više informacija o našoj ponudi i prijavama za posjet ili predavanje.

Posjetite nas

ESB i vi na televiziji

Važno nam je da smo u stalnom, otvorenom dijalogu s građanima za koje radimo. Zato smo pokrenuli inicijativu ESB i vi kako bismo se bolje povezali s vama.

Više o inicijativi ESB i vi
MOGLO BI VAS ZANIMATI

Povezani sadržaji

ESB: obrazovna videa

Pogledajte na YouTubeu

Uključivanje mladih – fotogalerija

Album na platformi Flickr

Sve stranice u ovom odjeljku