Възможности за търсене
Начална страница Медии ЕЦБ обяснява Изследвания и публикации Статистика Парична политика Еврото Плащания и пазари Кариери
Предложения
Сортиране по

Всичко по темата „ЕЦБ за гражданите“

Искате ли да научите повече за това как функционира икономиката? И какво правим в ЕЦБ? Тук е Вашата отправна точка, за да се запознаете с работата ни и да се свържете с нас!

ЕЦБ обяснява

Искате ли да научите повече за ролята и дейността на ЕЦБ? Искате ли да навлезете по-дълбоко в темите за централното банкиране и паричната политика?

Вижте нашите обяснителни статии

Проверете знанията си

Каква е основната задача на ЕЦБ? Колко хора използват еврото? Предизвикайте себе си с нашите викторини и открийте колко знаете за основните ни задачи.

Изпробвайте нашите викторини!

Инициативи за младите хора

Провеждаме няколко събития – онлайн, в ЕЦБ и на различни места в Европа, предназначени специално за млади хора на възраст между 16 и 30 години (а понякога и по-млади), като например Тренировъчен лагер за ИТ за момичета и Ученическа награда „€вро поколение“.

Научете повече за нашите инициативи за младите хора

Център за посетители на ЕЦБ (посещения и лекции)

Центърът за посетители на ЕЦБ е отворен за посещения на място и виртуални посещения, както и за лекции от експерти. Той дава възможност на посетителите да обогатят знанията си за ЕЦБ и за нейните задачи. Кликнете върху връзката по-долу, за да видите какво се предлага и как да направите заявка за посещение или лекция.

Посетете ни!

Телевизионни предавания „ЕЦБ за гражданите“

Искаме да гарантираме, че винаги има открит диалог между нас и хората, на които служим. Ето защо създадохме „ЕЦБ за гражданите“ – инициатива, с която да се доближим до Вас.

Научете повече за „ЕЦБ за гражданите“
ВИЖТЕ СЪЩО

Вижте още свързана с темата информация

Образователни видеоматериали на ЕЦБ

Гледайте в YouTube

Фотогалерия на инициативите за младите хора

Албум във Flickr

Всички страници в този раздел