Sökalternativ
Hem Media Förklaringar Forskning och publikationer Statistik Penningpolitik €uron Betalningar och marknader Karriär och jobb
Förslag
Sortera efter

Allt om ECB och du

Vill du veta mer om hur ekonomin fungerar? Och vad vi gör på ECB? Det här är en bra startpunkt för dig som vill läsa mer om vårt arbete och hur du kan kontakta oss.

ECB förklarar

Är du intresserad av att lära dig mer om ECB:s funktion och arbete? Vill du fördjupa dig i centralbanksverksamhet och penningpolitik?

Ta en titt på våra förklaringar

Testa dina kunskaper

Vilken är ECB:s huvuduppgift? Hur många använder euron? Utmana dig själv med våra quiz och upptäck hur mycket du vet om våra viktigaste uppgifter.

Testa våra quiz!

Ungdomsinitiativ

Vi ordnar flera evenemang – online, på ECB och runtom i Europa – t.ex. IT-bootcamp för flickor och Generation €uro Students’ Award. De är främst riktade till yngre personer i åldern 16–30 år (och ibland ännu yngre).

Läs mer om våra ungdomsinitiativ

ECB:s besökscentrum (besök och föreläsningar)

ECB:s besökscentrum är öppet för besök på plats och virtuella besök samt även för expertföreläsningar. Det ger besökarna möjlighet att bredda sina kunskaper om ECB och dess uppgifter. Klicka på länken nedan för att se vad som erbjuds och hur man anmäler sig för ett besök eller en föreläsning.

Besök oss

ECB och du-inspelningar

Vi vill se till att det alltid finns en öppen dialog mellan oss och de människor vi arbetar för. Därför har vi inrättat ECB och du, ett initiativ för att komma närmare dig.

Läs mer om ECB och du
SE ÄVEN

Mer om annat relaterat innehåll

ECB:s lista med utbildningsmaterial

Se på Youtube

Ungdomsinitiativ – fotogalleri

Flickr-album

Alla sidor i detta avsnitt