Sökalternativ
Hem Media Förklaringar Forskning och publikationer Statistik Penningpolitik €uron Betalningar och marknader Karriär och jobb
Förslag
Sortera efter

Jobba här

Arbeta för Europa och gör skillnad

Vi arbetar för Europa. Att jobba för ECB är att arbeta för prisstabilitet i euroområdet och se till att människors pengar är säkra på banken.

Vi söker dig med nyfiket sinne. Vi värdesätter mångfald och söker människor med olika bakgrund som vill utvecklas yrkesmässigt i en dynamisk, datadriven och mångkulturell miljö. Här på ECB kan du hjälpa till att göra skillnad.

Lediga jobb

ECB annonserar regelbundet ut lediga jobb för olika personalkategorier, stödpersonal och chefer. För nyutexaminerade universitetsutbildade erbjuds praktikplatser och även ett särskilt graduate-program.

Lediga platser

Vi erbjuder

Vi värdesätter våra anställda och du får många möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Titta på vad vi erbjuder. Att arbeta på ECB ger så mycket mer än bara en bra lön.

Våra förmåner

Vi värdesätter mångfald

Vi tror att mångfald främjar framgång. Team med större mångfald har ett bredare åsiktsspektrum, vilket leder till bättre och stabilare resultat. Vi letar efter de vassaste talangerna så att vi kan fatta optimala beslut – det gynnar alla invånare i euroområdet.

Varför vi värdesätter mångfald

Graduate-programmet

Har du en högskoleexamen på postgraduate-nivå och är intresserad av centralbanksverksamhet? Vårt två år långa graduate-program ger dig en unik möjlighet till utveckling och arbetserfarenhet vid en EU-institution.

Läs mer om graduate-programmet

Praktik

Har du en kandidatexamen eller högre och max. 12 månaders arbetserfarenhet sedan din examen? En praktik på ECB kan vara en bra start på ditt arbetsliv. Praktikplatser utannonseras löpande under året.

Läs mer om ECB:s praktikplatser

Vem är vi?

Vi kommer från hela EU, vilket skapar en arbetsplats med många olika bakgrunder och livserfarenheter. Vi arbetar för att säkra det ekonomiska välståndet för miljontals människor och är stolta över det vi gör.

Träffa våra medarbetare

Hur det är att arbeta på ECB

Samarbeta med kolleger från andra EU-länder. Ta del av olika perspektiv. Känn att du kan göra skillnad. Det här är bara några saker som gör det så speciellt att arbeta på ECB. Så hur är det här hos oss?

BO I FRANKFURT
Lär mer om vår hemstad
HÅLL DIG UPPDATERAD

Kom i kontakt med ECB

ECB på LinkedIn

Håll dig uppdaterad om ECB och lediga jobb. Här lägger vi regelbundet ut info om lediga jobb, arbetslivsmässor, branschnyheter etc.

Följ oss på LinkedIn
NOT AN EXPERT? CHECK OUT OUR EXPLAINER
LEARN MORE
Vad gör Europeiska centralbanken?

Alla sidor i detta avsnitt