Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

Cariere

Lucrează pentru Europa și adu o schimbare

Lucrăm pentru Europa. O carieră aici înseamnă posibilitatea de a contribui la menținerea stabilității prețurilor în zona euro și la păstrarea în siguranță a banilor cetățenilor la băncile lor.

Suntem în căutarea unor minți curioase. Apreciem diversitatea și căutăm persoane cu profiluri diverse, care doresc să se dezvolte profesional într-un mediu dinamic, bazat pe date și multicultural. Aici, la BCE, poți aduce o schimbare în viața concetățenilor europeni.

Descoperă posturile noastre vacante

Publicăm periodic posturi vacante pentru o mare diversitate de roluri administrative, specializate sau de conducere. Printre oportunitățile oferite tinerilor absolvenți universitari se numără stagii și Programul dedicat absolvenților universitari.

Posturi vacante

Ce oferim

Ne apreciem angajații, iar tu vei avea la dispoziție numeroase posibilități de a-ți dezvolta competențele personale și profesionale pe parcursul carierei tale. Vezi ce avem de oferit: munca la BCE înseamnă mult mai mult decât un salariu competitiv.

Beneficii și prestații

Prețuim diversitatea

La BCE, considerăm că diversitatea promovează excelența. Echipe mai diverse înseamnă opinii mai variate și, implicit, rezultate mai bune și mai solide. Atragem cele mai bune talente pentru a putea lua deciziile optime pentru binele tuturor cetățenilor care trăiesc în zona euro.

De ce prețuim diversitatea

Programul dedicat absolvenților universitari

Dacă ai o diplomă de studii postuniversitare și te interesează activitatea băncilor centrale, consultă Programul dedicat absolvenților universitari. Acest program de doi ani oferă oportunități unice de dezvoltare, precum și o experiență profesională valoroasă la o instituție a Uniunii Europene.

Află mai multe despre Programul dedicat absolvenților universitari

Stagii

Dacă ai cel puțin o diplomă de licență și o experiență profesională de maximum 12 luni de la momentul absolvirii, un stagiu la BCE poate reprezenta rampa perfectă pentru a te lansa în carieră. Desfășurăm campanii de angajare a stagiarilor pe tot parcursul anului.

Află mai multe despre stagiile noastre

Cine suntem

Suntem la fel de diverși precum Europa. Provenim din toate colțurile UE și aducem cu noi o multitudine de profiluri și experiențe de viață. Contribuim la bunăstarea economică a milioane de cetățeni și ne mândrim cu ceea ce facem.

Cunoaște-i pe angajații noștri

Experiența la BCE

Colaborăm cu colegi din alte țări ale UE. Împărtășim perspective diverse. Simțim că impactul nostru este real. Acestea sunt doar câteva dintre aspectele care fac parte din experiența la BCE. Vezi cum este să lucrezi aici.

VIAȚA LA FRANKFURT
Află mai multe despre orașul nostru
INFORMEAZĂ-TE

Intră în contact cu noi

Urmărește-ne pe LinkedIn

Fii la curent cu activitatea BCE și cu posturile vacante anunțate! Publicăm periodic despre posturi vacante, târguri de cariere, noutăți din sector și multe altele.

Urmărește-ne pe LinkedIn
NOT AN EXPERT? CHECK OUT OUR EXPLAINER
LEARN MORE
Ce este Banca Centrală Europeană?

Toate paginile din această secțiune