Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

Tu și BCE

Te ascultăm și lucrăm pentru tine

Să intrăm în legătură cu tine este important pentru noi, de aceea promovăm un dialog deschis între cetățenii din zona euro și factorii noștri de decizie. Vrem să auzim opiniile tale și să aflăm care sunt problemele cele mai importante pentru tine. Prin sesiuni de întrebări și răspunsuri, interviuri TV și multe altele, ai posibilitatea de a formula observații și de a adresa întrebări direct președintei noastre.

Inițiativa „Tu și BCE” (ECB & You) ne aduce mai aproape de voi, cetățenii în slujba cărora lucrăm.

Președinta Lagarde în Spania

Președinta BCE, Christine Lagarde, a discutat cu jurnalista Susanna Griso în cadrul emisiunii spaniole de televiziune „Espejo Público” și a răspuns la întrebări din partea publicului pe teme legate de economie, inflație, parcurs profesional și multe altele. 

Urmărește conversația din cadrul emisiunii „Espejo Público”

Emisiuni anterioare

Președinta Lagarde în Finlanda

Președinta Christine Lagarde a discutat cu jurnalista Anna Karismo în cadrul emisiunii finlandeze de televiziune „A-Studio” și a răspuns la întrebări adresate de studenți.

Urmărește conversația din cadrul emisiunii „A-Studio”

Președinta Lagarde în Țările de Jos

Președinta Christine Lagarde a discutat cu jurnalistul Twan Huys în cadrul emisiunii neerlandeze „College Tour” și a răspuns la întrebări din partea studenților despre sfaturi de carieră, viața ei personală, criptoactive și multe altele. 

Urmărește conversația din cadrul emisiunii „College Tour”

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

TE INTERESEAZĂ MAI MULT?

Inițiative destinate tinerilor

Tinerii dețin un rol central în edificarea Europei de mâine. Organizăm o serie de inițiative pe întregul continent pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre economie și activitatea BCE și pentru a vă oferi ocazia de a ne împărtăși opiniile și ideile voastre.

Mai multe despre inițiativele destinate tinerilor

Materiale explicative

Materialele noastre explicative vizează clarificarea temelor complexe legate de activitatea băncilor centrale. Textele, videoclipurile și infograficele simple te pot ajuta să afli mai multe despre politica monetară, criptoactive, semnalele privind orientarea viitoare a politicii monetare (forward guidance), „perioada de discreție” și multe alte subiecte.

Descoperă materialele noastre explicative

Toate paginile din această secțiune