Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

Tu și BCE în Finlanda

Activitățile noastre afectează toți cetățenii din zona euro. Din acest motiv, dorim să aflăm care sunt cele mai importante aspecte pentru tine. În cadrul seriei „Tu și BCE”, poți transmite observații și poți adresa întrebări direct președintei BCE, Christine Lagarde.

Președinta Lagarde în emisiunea „A-Studio”

Președinta BCE, Christine Lagarde, a discutat cu jurnalista Anna Karismo în cadrul emisiunii finlandeze de televiziune „A-Studio” și a răspuns la întrebări din partea studenților despre economie, inflație, diversitatea de gen și multe altele.

Urmărește conversația integrală

Promovarea egalității de gen

De-a lungul carierei sale, președinta Lagarde a susținut egalitatea de șanse pentru femei, deoarece, atunci când toată lumea este reprezentată, indiferent de gen, rezultatele sunt mai bune.

Valorificarea punctelor forte ale Finlandei

Uimiți lumea prin inovare și creativitate, acesta a fost sfatul oferit de președinta Lagarde studenților finlandezi atunci când i-au fost adresate întrebări cu privire la economia țării.

Ai nevoie de mai multe informații?

Poți vizita website-ul nostru pentru a vedea lista de întrebări frecvente. Dacă nu găsești răspunsuri nici acolo, poți lua legătura cu noi.