Επιλογές αναζήτησης
Η ΕΚΤ Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

Η πρωτοβουλία ECB & You στη Φινλανδία

Οι ενέργειές μας επηρεάζουν τους πάντες στη ζώνη του ευρώ. Γι’ αυτό θέλουμε να ακούμε τις απόψεις σας και να μαθαίνουμε τα ζητήματα που σας απασχολούν περισσότερο. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ECB & You, μπορείτε να υποβάλετε σχόλια και να θέσετε ερωτήσεις απευθείας στην Πρόεδρο της ΕΚΤ Christine Lagarde.

Η Πρόεδρος της ΕΚΤ Christine Lagarde στην εκπομπή A-Studio

Η Πρόεδρος της ΕΚΤ Christine Lagarde συνάντησε τη δημοσιογράφο Anna Karismo στη φινλανδική τηλεοπτική εκπομπή A-Studio και απάντησε σε ερωτήσεις φοιτητών σχετικά με την οικονομία, τον πληθωρισμό, την εκπροσώπηση των φύλων και πολλά άλλα.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συζήτηση

Προώθηση της ισόρροπης εκπροσώπησης των φύλων

Σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, η Πρόεδρος της ΕΚΤ εργάστηκε για την παροχή ίσων ευκαιριών στις γυναίκες διότι, όταν όλοι εκπροσωπούνται ισόρροπα, ανεξαρτήτως φύλου, τα αποτελέσματα είναι καλύτερα.

Αξιοποίηση των θετικών σημείων της Φινλανδίας

Εκπλήξτε τον κόσμο με καινοτομία και δημιουργικότητα – αυτή ήταν η συμβουλή της Προέδρου της ΕΚΤ προς τους Φινλανδούς φοιτητές όταν ερωτήθηκε για την οικονομία της χώρας.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικτυακό μας τόπο για να δείτε τον κατάλογο με τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις. Αν εξακολουθείτε να μην βρίσκετε απαντήσεις σε αυτόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.