Възможности за търсене
Начална страница Медии ЕЦБ обяснява Изследвания и публикации Статистика Парична политика Еврото Плащания и пазари Кариери
Предложения
Сортиране по

„ЕЦБ за гражданите“ във Финландия

Нашите действия засягат всички в еврозоната. Затова искаме да чуем какво мислите и да разберем какво Ви вълнува. В нашата поредица „ЕЦБ за гражданите“ имате възможност да отправяте въпроси и коментари пряко към председателя на ЕЦБ Кристин Лагард.

Председателят на ЕЦБ Кристин Лагард в A-Studio

Председателят на ЕЦБ Кристин Лагард разговаря с журналистката Анна Карисмо във финландското телевизионно предаване A-Studio. Тя отговори на въпроси на студенти за икономиката, инфлацията, равнопоставеността на половете и други.

Видео на целия разговор

Насърчаване на равенството между половете

През цялата си кариера председателят на ЕЦБ Кристин Лагард работи за равен шанс на жените, тъй като се постигат по-добри резултати, когато е представен всеки, независимо от пола си.

Използване на силните страни на Финландия

Да изненадат света с иновации и креативност – това посъветва председателят на ЕЦБ Кристин Лагард финландските студенти при въпрос за икономиката на страната.

Търсите повече информация?

Можете да посетите уебсайта ни и да видите нашия списък с често задавани въпроси. Ако не откривате отговор там, можете да се свържете с нас.