Възможности за търсене
Начална страница Медии ЕЦБ обяснява Изследвания и публикации Статистика Парична политика Еврото Плащания и пазари Кариери
Предложения
Сортиране по

ЕЦБ за гражданите

Вслушваме се в гласа Ви и работим за Вас

За нас е важно да общуваме с Вас. Затова поддържаме открит диалог между гражданите на еврозоната и нашите създатели на политики. Искаме да чуем какво мислите и да разберем какво Ви вълнува. Имате възможност да отправяте въпроси и коментари директно към нашия председател чрез срещи с въпроси и отговори, телевизионни интервюта и други прояви.

Този диалог ни доближава до Вас – гражданите, на които служим.

Председателят на ЕЦБ Кристин Лагард в Испания

Председателят на ЕЦБ Кристин Лагард разговаря с журналистката Сузана Грисо в испанското телевизионно предаване Espejo Público. Тя отговори на въпроси на гражданите за икономиката, инфлацията, лидерството и по други теми. 

Вижте разговора в Espejo Público

Предишни предавания

Председателят на ЕЦБ Кристин Лагард във Финландия

Председателят на ЕЦБ Кристин Лагард разговаря с журналистката Анна Карисмо във финландското телевизионно предаване A-Studio, където отговори на въпроси на студенти.

Вижте разговора в A-Studio

Председателят на ЕЦБ Кристин Лагард в Нидерландия

Председателят на ЕЦБ Кристин Лагард разговаря с журналиста Туан Хюйс в нидерландската телевизионна програма College Tour. Тя отговори на въпроси на студенти за кариерното развитие, своя личен живот, криптоактивите и по други теми. 

Вижте разговора в College Tour

ВИЖТЕ СЪЩО

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ?

Инициативи за младите хора

Младите хора имат решаваща роля за това каква ще бъде Европа на утрешния ден. Организираме редица инициативи из целия континент, на които можете да научите повече за икономиката и работата на ЕЦБ, както и да споделяте своите виждания и идеи с нас.

Научете повече за инициативите за младите хора

Обяснителни статии

Обяснителните ни материали представят по разбираем начин сложни теми от областта на централнобанковата дейност. Тези достъпни текстове, видеоклипове и инфографики ще Ви помогнат да научите повече за паричната политика, криптоактивите, ориентира за паричната политика, нашия „период на изчакване“ и много други теми.

Нашите обяснителни материали

Всички страници в този раздел