Възможности за търсене
Начална страница Медии ЕЦБ обяснява Изследвания и публикации Статистика Парична политика Еврото Плащания и пазари Кариери
Предложения
Сортиране по

Председателят на ЕЦБ Кристин Лагард в Нидерландия

Нашите действия засягат всички в еврозоната. Затова искаме да чуем какво мислите и да разберем какво Ви вълнува. В нашата поредица „ЕЦБ за гражданите“ имате възможност да отправяте въпроси и коментари пряко към председателя на ЕЦБ Кристин Лагард.

Кристин Лагард в College Tour

Председателят на ЕЦБ Кристин Лагард разговаря с журналиста Туан Хюйс в нидерландската телевизионна програма College Tour. Тя отговори на въпроси на студенти за кариерното развитие, своя личен живот, криптоактивите и по други теми. Можете да добиете представа за разговора от кратките откъси по-долу.

Самоувереността

Убедеността в собствените способности не е достатъчна – важно е самоувереността да личи.

Значението на любовта

Любовта е помогнала на Кристин Лагард да преуспява в професионалния си път. Да се влагат усилия в нея е важно за изграждане на самоувереност, не само в себе си, но и в хората около нас.

Кариерни възможности

Съветът на Кристин Лагард към студентите е да се възползват от възникналите възможности, защото неотклонното придържане към предварителен кариерен план може да ни попречи да рискуваме.

Криптоактиви и цифрово евро

Кристин Лагард говори със студентите за криптоактивите, свързаните с тях рискове и идеята за цифрово евро.

Вижте повече...

Епизодът на College Tour

Гледайте целия епизод, за да научите повече по въпросите, на които отговори Кристин Лагард при участието си в нидерландското телевизионно предаване College Tour.

Целият епизод

Снимки от предаването

Разгледайте снимките от епизода на College Tour с участието на Кристин Лагард.

Разгледайте целия албум

ВИЖТЕ СЪЩО

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ?

Инициативи за младите хора

Младите хора имат решаваща роля за това каква ще бъде Европа на утрешния ден. Организираме редица инициативи из целия континент, на които можете да научите повече за икономиката и работата на ЕЦБ, както и да споделяте своите виждания и идеи с нас.

Научете повече за инициативите за младите хора

Обяснителни статии

Обяснителните ни материали представят по разбираем начин сложни теми от областта на централнобанковата дейност. Тези достъпни текстове, видеоклипове и инфографики ще Ви помогнат да научите повече за паричната политика, криптоактивите, ориентира за паричната политика, нашия „период на изчакване“ и много други теми.

Нашите обяснителни материали