Možnosti iskanja
Domov Mediji Pojasnjujemo Raziskave in publikacije Statistika Denarna politika Euro Plačila in trgi Zaposlitve
Predlogi
Razvrsti po

Predsednica Lagarde na Nizozemskem

Naši ukrepi vplivajo na vsakogar v euroobmočju. Zato želimo slišati vaše mnenje o vprašanjih, ki so za vas pomembna. V seriji »ECB in vi« ga lahko poveste neposredno predsednici ECB Christine Lagarde ali pa ji zastavite vprašanje.

Predsednica Lagarde v TV oddaji College Tour

Predsednica Christine Lagarde se je v nizozemski televizijski oddaji College Tour pogovarjala z novinarjem Twanom Huysom in odgovarjala na vprašanja študentov in študentk o nasvetih za uspešno poklicno pot, svojem osebnem življenju, kriptosredstvih in drugih temah. Za prvi vtis o oddaji si lahko ogledate te kratke odlomke.

Samozavest

Ni dovolj, da ste v sebi prepričani o svojih sposobnostih – pomembno je, da to pokažete tudi navzven.

Ljubezen

Ljubezen je pomagala predsednici Lagarde, da je uspešna na svoji poklicni poti, in vlaganje v ljubezen je pomembno za krepitev samozavesti – ne le lastne, temveč tudi ljudi, ki vas obkrožajo.

Poklicne priložnosti

Predsednica Lagarde je študentom in študentkam svetovala, naj zgrabijo priložnost, ko se pojavi, saj nam fiksni karierni načrti včasih lahko preprečijo, da bi tvegali.

Kriptosredstva in digitalni euro

Predsednica se je z mladimi pogovarjala o kriptosredstvih, o tveganjih, ki jih prinašajo, in o ideji digitalnega eura.

Še več ...

Oddaja College Tour

Oglejte si celotno oddajo, če želite izvedeti več o vprašanjih, na katera je predsednica Lagarde odgovarjala v nizozemski TV oddaji College Tour.

Predvajaj

Fotografije iz oddaje College Tour

Oglejte si fotografije iz oddaje College Tour s predsednico Lagarde.

Celoten album

GLEJTE TUDI

Vas zanima še več?

Pobude za mlade

Mladi imate pri oblikovanju prihodnosti Evrope osrednjo vlogo. Organiziramo vrsto pobud po vsej celini, da vam pomagamo izvedeti več o ekonomiji in delu ECB ter da z nami lahko delite svoja stališča in zamisli.

Več o pobudah za mlade

Pojasnjujemo

Naši pojasnjevalni članki osvetljujejo zapletene teme centralnega bančništva. Preprosta besedila, videoposnetki in infografike vam pomagajo, da bolje razumete denarno politiko, kriptosredstva, prihodnjo usmeritev glede obrestnih mer, naše obdobje molka in številne druge teme.

Pojasnjevalni članki