Zoekopties
Home Media Explainers Onderzoek & publicaties Statistieken Monetair beleid De euro Betalingsverkeer & markten Werken bij de ECB
Suggesties
Sorteren op

President Lagarde in Nederland

Wat wij doen, beïnvloedt iedereen in het eurogebied. Daarom willen we weten wat jij belangrijk vindt. In onze ECB & You-serie kun je met je vragen en opmerkingen rechtstreeks bij president Christine Lagarde terecht.

President Lagarde bij College Tour

In deze aflevering van College Tour met Twan Huys geeft president Lagarde carrièretips en beantwoordt ze vragen van studenten over haar persoonlijke leven, crypto's en meer. Een kort fragment van het gesprek zien? Bekijk deze clips.

Vertrouwen

Je moet niet alleen vertrouwen hebben in je eigen kunnen – het is ook belangrijk dit aan de buitenwereld te laten zien.

Het belang van liefde

Liefde heeft president Lagarde geholpen te gedijen in haar carrière, en investeren in liefde is belangrijk om vertrouwen te kweken – niet alleen zelfvertrouwen, maar ook het vertrouwen van de mensen om je heen.

Carrièremogelijkheden

Het advies van president Lagarde aan studenten: grijp kansen wanneer ze zich voordoen, want een vastomlijnd carrièreplan kan je soms verhinderen kansen te grijpen.

Crypto’s en een digitale euro

President Lagarde in gesprek met studenten over crypto’s, de risico’s die deze met zich meebrengen en het concept van een digitale euro.

Meer...

Aflevering College Tour

Bekijk de volledige uitzending en luister naar de vragen die president Lagarde heeft beantwoord tijdens haar optreden bij College Tour.

Volledige video

Foto’s van College Tour

Bekijk de foto’s van College Tour met president Lagarde.

Bekijk alle foto’s

ZIE OOK

MEER WETEN?

Jongereninitiatieven

Jongeren spelen een centrale rol in de vormgeving van het Europa van morgen. We organiseren een reeks initiatieven in heel Europa. Zo kom je meer te weten over de economie en het werk van de ECB, en kun je je mening en ideeën met ons delen.

Meer over jongereninitiatieven

Explainers

Onze explainers geven uitleg over complexe thema’s rond centraal bankieren. Door eenvoudige teksten, video’s en infographics leer je van alles over monetair beleid, crypto’s, forward guidance, onze ‘stille periode’ en nog veel meer.

Ontdek onze explainers