Keresési lehetőségek
Kezdőlap Média Kisokos Kutatás és publikációk Statisztika Monetáris politika Az €uro Fizetésforgalom és piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont

Lagarde elnök Hollandiában

A munkánk mindenkire hatással van az euroövezetben, ezért szeretnénk tudni róla, hogy a lakosság mely kérdéseket tartja a legfontosabbnak. Az „Én és az EKB” sorozatunkban megoszthatják velünk észrevételeiket, és közvetlenül kérdezhetik elnökünket, Christine Lagarde-ot.

Lagarde elnök a College Tour című műsorban

Christine Lagarde elnök Twan Huys újságíró vendégeként a College Tour című holland tévéműsorban diákok kérdéseire válaszolt, többek között a pályaválasztással, a magánéletével és a kriptoeszközökkel kapcsolatban. Az itt látható rövid bejátszások ízelítőt adnak a beszélgetésből.

Önbizalom

Nem elég csupán a szívünk mélyén hinni a képességeinkben – fontos, hogy kifelé is sugározzuk az önbizalmat.

A szeretet fontossága

A szeretet segítette Lagarde elnök pályafutását, márpedig a szeretetbe fontos energiát fektetni ahhoz, hogy önbizalmat építsünk – nemcsak a sajátunkét, hanem a körülöttünk lévőkét is.

Christine Lagarde pályaíve

Lagarde elnök azt tanácsolja a diákoknak, hogy ragadják meg az eléjük táruló lehetőségeket, mert az előre eltervezett karrier megakadályozhatja az embert abban, hogy szerencsét próbáljon.

Kriptoeszközök és a digitális euro

Lagarde elnök a kriptoeszközökről és azok kockázatairól, valamint a digitális euróról is beszélt a diákokkal.

Továbbiak...

College Tour-epizód

A teljes epizódból többet megtudhat azokról a kérdésekről, amelyekre Lagarde elnök a College Tour című holland tévéműsorban válaszolt.

Teljes videó

College Tour-fotók

Tekintse meg a College Tour műsorban Lagarde elnökkel készült fotókat.

A teljes album

MÉG EZEKET AJÁNLJUK

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI?

Fiataloknak szóló kezdeményezések

A fiatalok központi szerepet játszanak a jövő Európájának építésében. Szerte a kontinensen szervezünk programokat, amelyek keretein belül többet megtudhat a közgazdaságtanról és az EKB munkájáról, valamint megoszthatja velünk nézeteit és gondolatait.

Bővebben az ifjúsági kezdeményezésekről

Kisokos

Kisokosaink közérthetőbbé teszik a bonyolult központi banki témákat. Az egyszerű szövegek, videók és infografikák segítenek jobban megérteni a monetáris politikát, a kriptoeszközöket, az előretekintő útmutatást, a nyilatkozatcsendet és sok egyéb témát.

Fedezze fel kisokosainkat