Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

Președinta Lagarde în Țările de Jos

Activitățile noastre afectează toți cetățenii din zona euro. Din acest motiv, dorim să aflăm care sunt cele mai importante aspecte pentru tine. În cadrul seriei „Tu și BCE”, poți transmite observații și poți adresa întrebări direct președintei BCE, Christine Lagarde.

Președinta Lagarde în emisiunea „College Tour”

Președinta Christine Lagarde a discutat cu jurnalistul Twan Huys în cadrul emisiunii neerlandeze „College Tour” și a răspuns la întrebări din partea studenților despre sfaturi de carieră, viața ei personală, criptoactive și multe altele. Fă-ți o idee despre conversație urmărind aceste scurte videoclipuri.

Încredere

Nu este de-ajuns să ai încredere în capacitățile tale doar în interior, este important să manifești această încredere și în exterior.

Importanța iubirii

Dragostea a ajutat-o pe președinta Lagarde să prospere în carieră, iar investiția în iubire este importantă pentru a dezvolta încrederea, nu doar pe a ta, ci și pe cea a celor din jurul tău.

Oportunități de carieră

Sfatul președintei Lagarde pentru studenți este de a profita de oportunități atunci când se ivesc, deoarece un plan de carieră fix poate descuraja asumarea de riscuri.

Criptoactive și o monedă euro digitală

Președinta Lagarde a discutat cu studenții despre criptoactive, riscurile pe care le implică acestea și ideea unei monede euro digitale.

Mai mult

Episodul emisiunii „College Tour”

Urmărește întregul episod și află mai multe despre întrebările la care a răspuns președinta Lagarde în cadrul emisiunii neerlandeze de televiziune „College Tour”.

Video integral

Fotografii de la emisiunea „College Tour”

Vezi fotografiile cu președinta Lagarde de la emisiunea „College Tour”.

Vezi albumul complet

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

TE INTERESEAZĂ MAI MULT?

Inițiative destinate tinerilor

Tinerii dețin un rol central în edificarea Europei de mâine. Organizăm o serie de inițiative pe întregul continent pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre economie și activitatea BCE și pentru a vă oferi ocazia de a ne împărtăși opiniile și ideile voastre.

Mai multe despre inițiativele destinate tinerilor

Materiale explicative

Materialele noastre explicative vizează clarificarea temelor complexe legate de activitatea băncilor centrale. Textele, videoclipurile și infograficele simple te pot ajuta să afli mai multe despre politica monetară, criptoactive, semnalele privind orientarea viitoare a politicii monetare (forward guidance), „perioada de discreție” și multe alte subiecte.

Descoperă materialele noastre explicative