Mogućnosti pretraživanja
Početna stranica Mediji Objašnjenja Istraživanje i publikacije Statistika Monetarna politika €uro Plaćanja i tržišta Zapošljavanje
Prijedlozi
Razvrstaj po:

Predsjednica Lagarde u Nizozemskoj

Naš rad utječe na sve stanovnike i stanovnice europodručja. Zato želimo čuti vaša mišljenja o temama koje su vam najvažnije. Događanja »ESB i vi« prilika su za iznošenje mišljenja i postavljanje pitanja predsjednici ESB‑a Christine Lagarde.

Predsjednica Lagarde u emisiji »College Tour«

Predsjednica Christine Lagarde nastupila je, uz novinara Twana Huysa, u emisiji »College Tour« na nizozemskoj televiziji i odgovarala na pitanja studenata i studentica o karijeri, svojem osobnom životu, kriptoimovini itd. Kako biste stekli dojam o razgovoru, pogledajte kratke isječke.

Samopouzdanje

Nije dovoljno biti siguran u svoje sposobnosti, samopouzdanje je važno i pokazati.

Važnost ljubavi

Ljubav je pomogla predsjednici Lagarde da bude uspješna u svojoj karijeri. Ulaganje u ljubav važno je za razvoj samopouzdanja, i to ne samo vlastitog, nego i samopouzdanja onih koji nas okružuju.

Karijerne prilike

Predsjednica Lagarde savjetovala je studentima i studenticama da iskoriste prilike kada se ukažu. Budu li se držali utvrđenog plana karijere i izbjegavali rizike, mogli bi propustiti dobre karijerne prilike.

Kriptoimovina i digitalni euro

Predsjednica Lagarde razgovarala je sa studentima i studenticama o kriptoimovini, povezanim rizicima i ideji digitalnog eura.

Više...

Emisija »College Tour«

Pogledajte cijelu epizodu i doznajte više o pitanjima na koja je predsjednica Lagarde odgovorila u nizozemskoj televizijskoj emisiji »College Tour«.

Cijeli video

Fotografije sa snimanja

Pogledajte fotografije nastupa predsjednice Lagarde u emisiji »College Tour«.

Cijeli album

MOGLO BI VAS ZANIMATI

AKO SMO POBUDILI VAŠU ZNATIŽELJU

Uključivanje mladih

Mladi imaju ključnu ulogu u oblikovanju europske sutrašnjice. Organiziramo događaje na različitim lokacijama u Europi kako bismo vam pomogli da naučite više o ekonomiji i radu ESB‑a te vam pružili priliku da iznesete svoja mišljenja i ideje.

Više o inicijativama za mlade

Objašnjenja

Objavljujemo objašnjenja kako bi vam složene teme povezane s radom središnjih banaka bile jasnije. Jednostavni tekstovi, videa i infografike mogu vam pomoći da produbite znanje o monetarnoj politici, kriptoimovini, smjernicama buduće monetarne politike, tihom razdoblju i mnogim drugim temama.

Zavirite u naša objašnjenja