Mogućnosti pretraživanja
Početna stranica Mediji Objašnjenja Istraživanje i publikacije Statistika Monetarna politika €uro Plaćanja i tržišta Zapošljavanje
Prijedlozi
Razvrstaj po:

ESB i vi

Slušamo vas i radimo za vas.

Važno nam je povezivanje s vama. Zato su naši tvorci politika u stalnom, otvorenom dijalogu sa stanovnicima europodručja. Želimo čuti vaša mišljenja i zanima nas što vam je najvažnije. Naša predsjednica odgovara na vaša pitanja i sluša vaše primjedbe u različitim prilikama, među ostalim na događajima koje organiziramo i u razgovorima na televiziji.

Želimo vam se približiti jer radimo za vas.

Predsjednica Lagarde u Španjolskoj

Predsjednica ESB‑a Christine Lagarde gostovala je kod novinarke Susanne Griso u španjolskoj televizijskoj emisiji »Espejo Público«. Odgovorila je na pitanja građana i građanki o gospodarstvu, inflaciji, vodstvu i drugim temama. 

Pogledajte razgovor u emisiji »Espejo Público«

Prošli medijski nastupi

Predsjednica Lagarde u Finskoj

Predsjednica Lagarde gostovala je kod novinarke Anne Karismo u finskoj televizijskoj emisiji »A‑Studio« i odgovarala na pitanja studenata i studentica.

Pogledajte razgovor u emisiji »A‑Studio«

Predsjednica Lagarde u Nizozemskoj

Predsjednica Christine Lagarde gostovala je kod novinara Twana Huysa u emisiji »College Tour« na nizozemskoj televiziji i odgovarala na pitanja studenata i studentica o karijeri, svojem osobnom životu, kriptoimovini itd. 

Pogledajte razgovor u emisiji »College Tour«

MOGLO BI VAS ZANIMATI

AKO SMO POBUDILI VAŠU ZNATIŽELJU

Uključivanje mladih

Mladi imaju ključnu ulogu u oblikovanju europske sutrašnjice. Organiziramo događaje na različitim lokacijama u Europi kako bismo vam pomogli da naučite više o ekonomiji i radu ESB‑a te vam pružili priliku da iznesete svoja mišljenja i ideje.

Više o inicijativama za mlade

Objašnjenja

Objavljujemo objašnjenja kako bi vam složene teme povezane s radom središnjih banaka bile jasnije. Jednostavni tekstovi, videa i infografike mogu vam pomoći da produbite znanje o monetarnoj politici, kriptoimovini, smjernicama buduće monetarne politike, tihom razdoblju i mnogim drugim temama.

Zavirite u naša objašnjenja

Sve stranice u ovom odjeljku