SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter

ECB & dig

Vi lytter til og arbejder for dig

Det er vigtigt for os at nå ud til de mennesker, vi arbejder for. Derfor har vi en åben dialog mellem borgerne i euroområdet og vores beslutningstagere. Din mening interesserer os, og vi vil gerne høre, hvilke spørgsmål der betyder mest for dig. I spørgerunder, TV-interviews og andre formater har du mulighed for at dele dine synspunkter og stille spørgsmål direkte til ECB's formand.

ECB & dig bringer os tættere på dig og alle de andre mennesker, vi arbejder for.

ECB's formand Christine Lagarde i Spanien

ECB's formand Christine Lagarde mødtes med journalist Susanna Griso i det spanske TV-program Espejo Público. Hun besvarede spørgsmål fra seerne om økonomien, inflation, ledelse og meget andet. 

Se samtalen i Espejo Público

Tidligere udsendelser

ECB's formand Christine Lagarde i Finland

ECB's formand Christine Lagarde mødtes med journalist Anna Karismo i det finske TV-program A-Studio, hvor hun besvarede spørgsmål fra studerende.

Se samtalen i A-Studio

ECB's formand Christine Lagarde i Nederlandene

ECB's formand Christine Lagarde deltog sammen med journalist Twan Huys i det hollandske TV-program College Tour, hvor hun besvarede spørgsmål fra studerende om karriereudvikling, sit eget liv, kryptoaktiver og meget andet. 

Se samtalen i College Tour

SE OGSÅ

VIL DU VIDE MERE?

Initiativer for unge

Unge spiller en vigtig rolle, når det gælder fremtidens Europa. Vi står bag en række initiativer i hele Europa, hvor vi bringer unge tættere på temaet økonomi og ECB's arbejde, og hvor du har mulighed for at dele dine synspunkter og idéer med os.

Få mere at vide om initiativer for unge

Explainere

Med vores explainere bliver komplekse centralbankspørgsmål lettere at forstå. Ved hjælp af enkle tekster, videoer og infografikker forklarer vi, hvad der forstås ved fx "pengepolitik", "kryptoaktiver", "forward guidance" eller "Styrelsesrådets tavshedsperiode".

Læs vores explainere

Alle sider i dette afsnit