SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter

Initiativer med input fra de unge

Unge spiller en vigtig rolle, når det gælder fremtidens Europa.

Derfor er vi arrangører af en række initiativer forskellige steder i EU, så unge kan lære mere om økonomi, centralbankvirksomhed og ECB's ansvarsområder og få mulighed for at dele deres synspunkter og idéer inden for emner, der interesserer og påvirker dem.

Læs mere

ECB's studielegat til kvinder

Er du kvinde, og er du eller skal du i gang med en master eller kandidatgrad i økonomi, statistik, ingeniørvidenskab eller IT på et europæisk universitet eller handelshøjskole? Hvis det er tilfældet, er ECB Scholarship for Women, der er et legat på 10.000 euro, måske noget for dig!

Ansøg

Young Economist Prize på ECB Forum on Central Banking

Er du ph.d.-studerende i økonomi eller finans? Vil du gerne fremlægge din forskning for politiske beslutningstagere og anerkendte akademikere? Så hold øje med vores årlige konkurrence for unge økonomer, Young Economist Prize! Finalisterne bliver inviteret til ECB Forum on Central Banking i Sintra i Portugal. Vinderen får en præmie på 10.000 euro. 

Læs mere om konkurrencen

IT-bootcamp for piger

Vidste du, at det kan have en positiv effekt på pigers studievalg og fremtidige karriere, hvis deres interesse i teknologi og videnskab stimuleres fra en tidlig alder? Vi afholdt en IT-bootcamp for piger for at inspirere unge kvinder til at studere IT og vælge en karriere inden for det område. De lærte også om forskellige STEM-muligheder og -roller, som måske kunne have deres interesse.

Ansøg her

Søg job i ECB!

Er du nyuddannet og søger den næste udfordring? Er du interesseret i centralbankvirksomhed og europæiske spørgsmål? Vil du gerne gøre en positiv forskel for borgerne i Europa? Se nærmere på vores jobmuligheder og bliv en del af vores internationale team.

Vacancies

Alle sider i dette afsnit