Възможности за търсене
Начална страница Медии ЕЦБ обяснява Изследвания и публикации Статистика Парична политика Еврото Плащания и пазари Кариери
Предложения
Сортиране по

Участие на младите хора

Младите хора имат решаваща роля за това каква ще бъде Европа на утрешния ден.

Ето защо организираме редица инициативи в различни европейски страни с цел да Ви помогнем да научите повече за икономиката, дейността на централните банки и задачите на ЕЦБ и да Ви дадем възможност да споделите възгледите и идеите си по теми, които Ви интересуват и вълнуват.

Научете повече

Стипендия на ЕЦБ за жени

Вие сте жена, която следва или ѝ предстои да започне магистърска програма по икономика, статистика, инженерни или компютърни науки във висше учебно заведение в Европа? Тогава стипендията на ЕЦБ за жени на стойност 10 000 евро може да е за Вас!

Кандидатствайте

Награда за млади икономисти на Форума на ЕЦБ за централнобанковата дейност

Вие сте докторант по икономика или финанси? Искате да представите своята научна работа пред създатели на политики и изтъкнати учени? Тогава разгледайте нашата ежегодна награда за млади икономисти! Финалистите ще получат покана за Форума на ЕЦБ за централнобанковата дейност в Синтра, Португалия. Победителят ще спечели награда на стойност 10 000 евро. 

Още за наградата

Тренировъчен лагер за ИТ за момичета

Знаете ли,че ако от ранна възраст се насърчава любознателността на момичетата в областта на науката и технологията, това може да окаже положително въздействие върху избора им на специалност и върху бъдещата им кариера?

Организирахме тренировъчен лагер за ИТ за момичета, за да ги стимулираме да учат информационни технологии и да търсят кариера в тази област. Те се запознаха и с различни възможности и роли в науката, технологията, инженерството и математиката, които биха могли да ги интересуват занапред.

Кандидатствайте тук

Станете част от нашия екип!

Завършили сте наскоро и търсите следващото си предизвикателство? Интересувате се от централнобанкова дейност и от европейски въпроси? Искате да допринесете за по-добър живот на европейските граждани? Вижте възможностите, които предлагаме, и се присъединете към нашия международен екип.

Свободни работни места

Всички страници в този раздел