Възможности за търсене
Начална страница Медии ЕЦБ обяснява Изследвания и публикации Статистика Парична политика Еврото Плащания и пазари Кариери
Предложения
Сортиране по

Обзор на темата за научните изследвания в ЕЦБ

Нашите икономически изследвания подпомагат определянето на политиките

Ние провеждаме изследвания по широк спектър от теми. Това ни помага да усъвършенстваме формулирането на политики и така допринася за благоденствието на всички европейци.

Научни доклади

Подобно на други големи централни банки, в ЕЦБ се извършва изследователска дейност. Резултатите се публикуват в редица научни доклади.

Обзор на научните доклади

Изследователски бюлетин

В Изследователския бюлетин се представят подбрани скорошни разработки на икономисти на ЕЦБ. Публикува се всеки месец и обхваща широко разнообразие от икономически и финансови теми.

Прочетете Изследователския бюлетин

Нашите изследователи

Нашите изследователи извършват анализи на високо равнище по разнообразни теми, засягащи работата на ЕЦБ. Техният труд дава основа за решенията на ЕЦБ във всички области на политиките. Научете повече за изследователите и тяхната работа.

Нашите изследователи
КОНФЕРЕНЦИИ И СЕМИНАРИ
Научете повече за предстоящите конференции и семинари и как можете да участвате в тях.
РАБОТЕТЕ С НАС. СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ НАШАТА МРЕЖА.

Възможности за изследователи

Работа в ЕЦБ

Ако се интересувате от изследователската работа в ЕЦБ, ние предлагаме интересни и вълнуващи възможности за учени-икономисти, стажове за студенти и стипендии както за млади, така и за утвърдени учени.

Вижте нашите стипендии и други предложения

Включете се в нашите мрежи

ЕЦБ поддържа редица професионални мрежи, чрез които извършва и координира научни изследвания с цел да използва придобитото знание в подкрепа на вземането на решения.

Вижте нашите изследователски мрежи
За неспециалисти: Прочетете нашата обяснителна статия
Научете повече
Защо ЕЦБ извършва изследователска дейност?

Всички страници в този раздел