Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

Prezentare generală a studiilor BCE

Sprijinim elaborarea politicilor prin studii economice

Realizăm studii pe o mare varietate de teme. Aceasta ajută la îmbunătățirea procesului decizional, contribuind astfel la bunăstarea tuturor cetățenilor europeni.

Studii

La fel ca alte bănci centrale importante, BCE desfășoară activități de cercetare. Rezultatele acestora sunt publicate în diverse studii.

Prezentare generală a studiilor

Research Bulletin

Research Bulletin prezintă o selecție a celor mai recente lucrări ale economiștilor BCE. Este o publicație lunară, care acoperă o mare varietate de teme de natură economică și financiară.

Consultă Research Bulletin

Cercetătorii noștri

Cercetătorii noștri realizează analize de nivel înalt care acoperă o varietate de teme relevante pentru BCE. Activitatea lor pune bazele deciziilor BCE în toate domeniile de politică. Află mai multe informații despre ei și despre activitatea lor.

Cercetătorii noștri
CONFERINȚE ȘI SEMINARE
Află mai multe despre conferințele și seminarele noastre viitoare și despre cum poți să participi la ele
LUCREAZĂ ȘI INTRĂ ÎN CONTACT CU NOI

Oportunități pentru cercetători

Alătură-te BCE

Dacă te interesează să desfășori activități de cercetare la BCE, oferim oportunități de angajare interesante și incitante pentru cercetătorii în economie, stagii pentru studenți și burse atât pentru tinerii cercetători, cât și pentru savanți.

Consultă bursele noastre și alte oferte

Conectează-te la rețelele noastre

BCE realizează și coordonează studii prin intermediul mai multor rețele pentru a obține informații care sprijină procesul nostru decizional.

Vezi rețelele noastre de cercetare
Nu ești expert? Consultă materialul nostru explicativ
Informații suplimentare
De ce efectuează BCE studii?

Toate paginile din această secțiune