Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

Implicarea tineretului

Tinerii dețin un rol central în edificarea Europei de mâine.

Din acest motiv, organizăm o serie de inițiative în întreaga Europă, menite să vă ajute să aflați mai multe despre economie, activitățile de bancă centrală și responsabilitățile BCE, precum și să vă ofere o ocazie de a ne împărtăși opiniile și ideile voastre pe teme care vă interesează și vă privesc.

Află mai multe

Bursele BCE destinate femeilor

Ești, în prezent, înscrisă sau urmează să te înscrii într-un program de masterat în economie, statistică, inginerie sau informatică oferit de o universitate sau o școală de afaceri europeană? Dacă da, bursele BCE destinate femeilor, care includ granturi în valoare de 10 000 EUR, ar putea fi pentru tine!

Depune-ți candidatura

Premiul destinat tinerilor economiști acordat în cadrul Forumului BCE privind activitatea băncilor centrale

Ești doctorand(ă) în economie sau finanțe? Vrei să îți prezinți studiul în fața unor factori de decizie și a unor prestigioase cadre universitare? Atunci informează-te despre premiul nostru anual destinat tinerilor economiști (Young Economist Prize)! Finaliștii sunt invitați la Forumul BCE privind activitatea băncilor centrale, care are loc la Sintra, în Portugalia. Câștigătorul primește un premiu în valoare de 10 000 EUR. 

Află mai multe despre premiu

Girls' IT Bootcamp

Știați că încurajarea dezvoltării curiozității fetelor de la o vârstă fragedă în ceea ce privește tehnologia și știința poate avea o influență pozitivă asupra alegerii studiilor și a viitorului parcurs profesional?

Am organizat Girls'IT Bootcamp pentru a inspira tinerele femei să studieze IT și să urmeze o carieră în domeniu. De asemenea, participantele au explorat diverse oportunități și roluri care le-ar putea interesa în domeniile științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii.

Află mai multe

Alătură-te BCE!

Ai absolvit recent și cauți următoarea provocare? Te interesează activitățile de bancă centrală și afacerile europene? Ai dori să ai o influență pozitivă asupra vieții cetățenilor europeni? Atunci consultă oportunitățile noastre de angajare și alătură-te echipei noastre internaționale.

Posturi vacante

Toate paginile din această secțiune