Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

Vizitează-ne

Ne străduim să fim transparenți, accesibili și înțeleși de către toți cetățenii

Centrul pentru vizitatori al BCE se află în clădirea principală a BCE din Frankfurt pe Main, Germania. Vizita la BCE te poate ajuta să afli, într-un mod interactiv, mai multe despre rolul și responsabilitățile BCE și să înțelegi mai bine cum îți influențează deciziile noastre viața de zi cu zi.

De ce este important ca prețurile să rămână stabile și ce înseamnă acest lucru pentru puterea ta de cumpărare? Cum ne asigurăm că economiile tale sunt în siguranță la banca ta? Care sunt principalele realizări ale euro?

Vrei să afli mai multe? Consultă mai jos activitățile Centrului pentru vizitatori al BCE!

Activități la sediul BCE

Tururi la sediul BCE

Tururile la sediul BCE oferă o prezentare generală a rolurilor și responsabilităților BCE. Acestea au o durată de 90 de minute, sunt găzduite de experți ai BCE și includ elemente interactive, materiale video și sesiuni de întrebări și răspunsuri. Tururile la sediul BCE sunt gratuite.

Solicită un tur la sediul BCE

Prelegeri ale experților organizate la sediul BCE

Prelegerile experților organizate la sediul BCE pe teme specifice (politică monetară, euro, supraveghere bancară etc.) sunt destinate grupurilor care au cunoștințe bune despre mandatul BCE. Aceste prelegeri au o durată de 90 de minute, sunt oferite gratuit și sunt disponibile grupurilor de cel puțin 15 persoane.

Solicită o prelegere la sediul BCE

Activități virtuale

Prezentări virtuale ale Centrului pentru vizitatori

Prezentările virtuale de 75 de minute ale Centrului pentru vizitatori oferă o perspectivă generală asupra rolurilor și responsabilităților BCE și includ o sesiune de întrebări și răspunsuri. Prezentările online ale Centrului pentru vizitatori sunt oferite gratuit.

Solicită o prezentare virtuală a Centrului pentru vizitatori

Prelegeri virtuale ale experților

Prelegerile virtuale ale experților pe teme specifice (politică monetară, euro, supraveghere bancară etc.) sunt destinate grupurilor care au cunoștințe bune despre mandatul BCE. Aceste prelegeri ale experților au o durată de 75 de minute și sunt oferite gratuit.

Solicită o prelegere virtuală

Tur virtual 

Fă un tur virtual și explorează din orice colț al lumii Centrul pentru vizitatori al BCE! Dacă dispui de o cască pentru realitate virtuală, o poți folosi pentru a beneficia de o experiență și mai imersivă! 


Fă un tur virtual
INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Mai mult pe aceeași temă

Explorează Centrul nostru pentru vizitatori

Deschide galeria noastră foto

Înainte de vizită...

Citește regulile BCE

Informații utile

Cum ne poți contacta și unde ne găsești

Toate paginile din această secțiune