Sökalternativ
Hem Media Förklaringar Forskning och publikationer Statistik Penningpolitik €uron Betalningar och marknader Karriär och jobb
Förslag
Sortera efter

Besök oss

Vi strävar efter att vara öppna, tillgängliga och begripliga för alla medborgare

ECB:s besökscentrum ligger i ECB:s huvudbyggnad i Frankfurt am Main, Tyskland. Genom att besöka oss kan du lära dig mer om ECB:s roll och ansvar och bättre förstå hur våra beslut påverkar din vardag.

Varför är det viktigt med stabila priser och vad betyder det för din köpkraft? Vad gör ECB för att dina pengar ska vara säkra på banken? Vad har uppnåtts med euron?

Vill du veta mer? Se aktiviteterna vid ECB:s besökscentrum här nedan!

Aktiviteter på plats

Besök på plats

Vid rundturerna på plats ges en översikt över ECB:s uppgifter och ansvarsområden. Under 90 minuter visar ECB-medarbetare runt besökarna, som bland annat får ta del av interaktiva moment och videoklipp. Möjlighet ges också att ställa frågor. Besök på plats är kostnadsfria.


Anmäl dig till en rundtur på plats

Expertföreläsningar på plats

Föreläsningar på plats om specifika ämnen (penningpolitik, euron, banktillsyn osv.) riktar sig till grupper med goda förkunskaper om ECB:s mandat. Våra 90 minuter långa expertföreläsningar är kostnadsfria och kan bokas för grupper på 15 personer eller fler.


Anmäl dig till en föreläsning på plats

Virtuella aktiviteter

Virtuella presentationer av besökscentrumet

Våra 75 minuter långa virtuella presentationer av besökscentrumet ger en översikt över ECB:s uppgifter och ansvarsområden och omfattar även en frågestund. Våra onlinepresentationer av besökscentrumet är kostnadsfria.


Anmäl dig till en virtuell presentation

Virtuella expertföreläsningar

Virtuella föreläsningar om specifika ämnen (penningpolitik, euron, banktillsyn osv.) riktar sig till grupper med goda förkunskaper om ECB:s mandat. De 75 minuter långa expertföreläsningar är kostnadsfria.


Anmäl dig till en virtuell föreläsning

Virtuell rundtur 

Gå på en virtuell rundtur och upptäck vårt besökscentrum var du än befinner dig i världen! Med VR-glasögon får du dessutom en ännu mer givande upplevelse! 


Gå på en virtuell rundtur
SE ÄVEN

Mer om annat relaterat innehåll

Se vårt besökscentrum

Öppna vårt galleri

Innan du deltar ...

Läs våra besöksregler

Användbar information

Kontakta oss och hitta hit

Alla sidor i detta avsnitt