Keresési lehetőségek
Kezdőlap Média Kisokos Kutatás és publikációk Statisztika Monetáris politika Az €uro Fizetésforgalom és piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont

Látogasson el hozzánk!

Célunk, hogy mindenki előtt átláthatók, hozzáférhetők és érthetők legyünk

Az EKB látogatóközpontja Németországban, az EKB frankfurti főépületében található. Látogatóink interaktívan ismerkedhetnek meg az EKB szerepével és feladataival, és beleláthatnak abba is, hogy döntéseink miként hatnak ki az emberek mindennapjaira.

Miért fontos az árak stabilitása, és hogyan befolyásolja a vásárlóerőt? Hogyan gondoskodunk az emberek banki megtakarításainak biztonságáról? Melyek az euro révén elért legfontosabb eredmények?

Szeretne többet tudni a munkánkról? Az alábbiakban tájékoztatjuk az EKB látogatóközpontjában szervezett programokról.

Helyszíni programok

Helyszíni körút

A székházba látogatók megismerhetik az EKB szerepét, feladatait. A 90 perces, interaktív elemekkel és vetítéssel gazdagított idegenvezetésen kérdéseikre is válaszolunk. A részvétel díjmentes.

Helyszíni körút igénylése

Helyszíni szakértői előadás

A konkrét témákról (a monetáris politikáról, az euróról, a bankfelügyeletről) szóló helyszíni előadásokat olyan csoportoknak ajánljuk, amelyek jól ismerik az EKB megbízatását. A 90 perces szakértői előadásaink 15 fős vagy nagyobb csoportok számára díjmentesen igényelhetők.

Helyszíni előadás igénylése

Virtuális rendezvények

A látogatóközpont virtuális prezentációi

A látogatóközpontunk 75 perces virtuális prezentációiban bemutatjuk az EKB szerepét és feladatait. Az előadók a résztvevők kérdéseire is szívesen válaszolnak. Az online prezentációk díjmentesen megtekinthetők.

Virtuális prezentáció igénylése

Virtuális szakértői előadás

A konkrét témákról (például a monetáris politikáról, az euróról, a bankfelügyeletről) szóló virtuális előadásokat olyan csoportoknak ajánljuk, amelyek tagjai már jól ismerik az EKB feladatait. A 75 perces szakértői előadások díjmentesen hallgathatók.

Virtuális előadás igénylése

Virtuális körút 

A virtuális látogatáson a világ bármely pontjáról körbejárható a látogatóközpont. VR-szemüveggel még különlegesebb az élmény. 


Részvétel a virtuális körúton
LÁSD MÉG

További kapcsolódó tartalom

Látogatóközpontunk megtekintése

Fotógalériánk

A részvétel előtt...

Olvassa el a házirendet!

Hasznos információk

Elérhetőségeink

Ebben a szekcióban található oldalak