Keresési lehetőségek
Kezdőlap Média Kisokos Kutatás és publikációk Statisztika Monetáris politika Az €uro Fizetésforgalom és piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont

„Az EKB és én” program bemutatása

Szeretne többet tudni a gazdaság működéséről? Érdekli, mivel foglalkozunk az EKB-ban? Erről az oldalról indulva megismerheti munkánkat, és kapcsolatba léphet velünk!

Az EKB kisokosa

Szeretne többet megtudni az EKB szerepéről és munkájáról? Szívesen elmélyülne a jegybanki témákban és a monetáris politikában?

Figyelmébe ajánljuk a kisokost

Tudáspróba

Mi az EKB fő feladata? Hányan használják az eurót? Oldja meg a kvízeket, hogy kiderüljön, milyen jól ismeri a fő feladatainkat!

Itt oldhatja meg a kvízeket

Ifjúsági programjaink

Várjuk elsősorban a 16-30 éves (sőt fiatalabb) korosztályt online, az EKB székhelyén és Európa több pontján tartott rendezvényeinkre. Ilyen például a lányoknak szánt informatikai tábor és az €urogeneráció diákvetélkedő.

További információk az ifjúsági programokról

Az EKB látogatóközpontja (látogatás, előadás)

Az EKB látogatóközpontjában helyszíni és virtuális bemutatókkal, szakértői előadásokkal várjuk az érdeklődőket, hogy jobban megismerjék az EKB-t és feladatait. Az alábbi hivatkozásra kattintva megtekinthető kínálatunk és a látogatás, illetve előadás igénylésének módja.

Látogasson el hozzánk!

„Az EKB és én” közvetítések

Biztosítani szeretnénk a folyamatos nyílt párbeszédet mindenkivel, akiket munkánkkal szolgálunk. Létrehoztuk az „Az EKB és én” kezdeményezést, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz.

További információk „Az EKB és én” programról
LÁSD MÉG

További kapcsolódó tartalom

Az EKB ismeretterjesztő lejátszási listája

Megtekintés YouTube-on

Ifjúsági kezdeményezések galériája

Flickr album

Ebben a szekcióban található oldalak