Muokkaa hakua
Pääsivu Media Oheistietoa Tutkimus ja julkaisut Tilastot Rahapolitiikka Euro Maksut ja markkinat Ura EKP:sssä
Hakuehdotuksia
Järjestä tulokset

Avoin EKP

Haluatko tietää enemmän talouden toiminnasta ja EKP:n tehtävistä? Näillä sivuilla voit tutustua työhömme ja eri tilaisuuksiin olla yhteydessä.

Yleistajuista luettavaa

Haluatko perehtyä tarkemmin EKP:n tehtäviin ja kaikkeen, mitä sen työhön kuuluu? Oletko kiinnostunut keskuspankin toiminnasta ja rahapolitiikasta?

Lue lisää

Testaa tietosi

Mikä on EKP:n tärkein tehtävä? Kuinka monen ihmisen yhteinen raha euro on? Tee tietovisa ja testaa, kuinka hyvin tunnet EKP:n tärkeimmät tehtävät.

Tee tietovisa

Nuorille

Järjestämme verkossa, EKP:n tiloissa ja eri puolilla Eurooppaa erilaisia tapahtumia ja kilpailuja, jotka on suunnattu 16–30-vuotiaille (ja joskus nuoremmillekin). Niitä ovat esimerkiksi Girls’ IT Bootcamp ‑tapahtuma ja Generation €uro Students’ Award ‑kilpailu.

Tietoa nuorille suunnatuista tapahtumista

Tervetuloa EKP:hen

EKP:llä on tiloissaan vierailijakeskus, jossa järjestetään luentoja ja esittelyjä sekä paikan päällä että virtuaalisesti. Ne tarjoavat lisää tietoa EKP:stä ja sen tehtävistä. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu alla olevasta linkistä.

Vierailulle EKP:hen

Avoin EKP ‑kampanja

EKP tekee työtä eurooppalaisten hyväksi, ja haluamme varmistaa, että avoin vuoropuhelu välillämme toimii. Siksi olemme käynnistäneet Avoin EKP -kampanjan, jonka kautta voimme olla yhteydessä.

Avoin EKP -kampanja

KATSO MYÖS

Avoin EKP – kaikki mitä haluat tietää

Lyhyitä videoita EKP:stä

YouTube

Kuvia nuorisotapahtumista

Flickr

Kaikki tähän osioon kuuluvat sivut