Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

Totul despre inițiativa „Tu și BCE” (ECB & You)

Vrei să afli mai multe despre modul de funcționare a economiei? Și despre activitatea noastră la BCE? Această pagină reprezintă punctul tău de pornire pentru a ne descoperi munca și a intra în legătură cu noi!

BCE explică

Te interesează să afli mai multe despre rolul și activitatea BCE? Ai vrea să aprofundezi aspectele legate de activitatea de bancă centrală și de politica monetară?

Consultă materialele noastre explicative

Testează-ți cunoștințele!

Care este atribuția principală a BCE? Câte persoane utilizează euro? Lansează-ți o provocare răspunzând la chestionarele noastre și află cât de multe știi despre atribuțiile noastre principale.

Încearcă chestionarele noastre!

Inițiative destinate tinerilor

Organizăm mai multe evenimente – online, la sediul BCE și în întreaga Europă – destinate în mod specific tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani (uneori, cu vârste chiar mai mici), de exemplu Girls' IT Bootcamp și concursul pentru elevi „Generația €uro” (Generation €uro Students’ Award).

Află mai multe despre inițiativele noastre destinate tinerilor

Centrul pentru vizitatori al BCE (vizite și prelegeri)

Centrul pentru vizitatori al BCE este deschis pentru vizite la fața locului și virtuale, precum și pentru prelegeri susținute de experți. Acesta oferă vizitatorilor posibilitatea unei mai bune înțelegeri a BCE și a atribuțiilor sale. Fă clic pe linkul de mai jos pentru a vedea ce se oferă și cum poți solicita o vizită sau o prelegere.

Vizitează-ne

„Tu și BCE” – transmisiuni

Dorim să asigurăm în permanență un dialog deschis între noi și cetățenii în serviciul cărora ne aflăm. Din acest motiv, am lansat „Tu și BCE”, o inițiativă menită să ne aducă mai aproape de tine.

Află mai multe despre „Tu și BCE”
INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Mai mult pe aceeași temă

Lista videoclipurilor educative ale BCE

Urmărește pe YouTube

Fotografii de la inițiativele ECB Youth Dialogue

Album Flickr

Toate paginile din această secțiune