Επιλογές αναζήτησης
Η ΕΚΤ Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

Τα πάντα για την πρωτοβουλία «Η ΕΚΤ & εσύ»

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί η οικονομία; Και για το τι κάνουμε στην ΕΚΤ; Εδώ είναι το σημείο εκκίνησης για να ανακαλύψετε το έργο μας και να συνδεθείτε μαζί μας!

Η ΕΚΤ επεξηγεί

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τον ρόλο και το έργο της ΕΚΤ; Θα θέλατε να εμβαθύνετε περισσότερο στις δραστηριότητες των κεντρικών τραπεζών και τη νομισματική πολιτική;

Ρίξτε μια ματιά στις επεξηγήσεις μας

Ελέγξτε τις γνώσεις σας

Ποιο είναι το βασικό καθήκον της ΕΚΤ; Πόσοι άνθρωποι χρησιμοποιούν το ευρώ; Τα κουίζ μας θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε τις γνώσεις σας και να ανακαλύψετε τι γνωρίζετε για τα βασικά μας καθήκοντα.

Δείτε τα κουίζ μας

Πρωτοβουλίες για τους νέους

Διοργανώνουμε διάφορες εκδηλώσεις – στο διαδίκτυο, στην ΕΚΤ και σε όλη την Ευρώπη – οι οποίες απευθύνονται συγκεκριμένα σε νέους ηλικίας 16-30 ετών (ενίοτε και μικρότερης ηλικίας), όπως το Bootcamp πληροφορικής για κορίτσια και ο μαθητικός διαγωνισμός Generation €uro.

Μάθετε περισσότερα

Κέντρο Επισκεπτών της ΕΚΤ (επισκέψεις και διαλέξεις)

Το Κέντρο Επισκεπτών της ΕΚΤ είναι ανοικτό για επιτόπιες και εικονικές επισκέψεις, καθώς και για εξειδικευμένες διαλέξεις. Δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους για την ΕΚΤ και τα καθήκοντά της. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τι προσφέρεται και πώς να ζητήσετε μια επίσκεψη ή μια διάλεξη.

Επισκεφθείτε μας

Τηλεοπτικές εκπομπές στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Η ΕΚΤ & εσύ»

Θέλουμε να διασφαλίσουμε έναν διαρκή ανοιχτό διάλογο ανάμεσα σε εμάς και τους ανθρώπους για τους οποίους εργαζόμαστε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε την πρωτοβουλία «Η ΕΚΤ & εσύ», μια πρωτοβουλία που θα μας φέρει πιο κοντά σας.

Μάθετε περισσότερα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάθετε περισσότερα για σχετικά θέματα

Εκπαιδευτικός κατάλογος της ΕΚΤ

Δείτε στο YouTube

Συλλογή πρωτοβουλιών για τους νέους

Συλλογή φωτογραφιών στο Flickr

Όλες οι σελίδες σε αυτήν την ενότητα