Επιλογές αναζήτησης
Η ΕΚΤ Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

Συμμετοχή των νέων

Οι νέοι κατέχουν κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση της Ευρώπης του αύριο.

Γι' αυτόν τον λόγο διοργανώνουμε σειρά πρωτοβουλιών σε όλη την Ευρώπη που θα σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τα οικονομικά, τις δραστηριότητες των κεντρικών τραπεζών και τις αρμοδιότητες της ΕΚΤ. Επίσης, θα σας δώσουν την ευκαιρία να μοιραστείτε τις απόψεις και τις ιδέες σας για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και σας επηρεάζουν.

Μάθετε περισσότερα

Υποτροφία της ΕΚΤ για γυναίκες

Είστε γυναίκα και έχετε ήδη εγγραφεί ή πρόκειται να εγγραφείτε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα οικονομικών, στατιστικής, μηχανικής ή πληροφορικής σε ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο ή σχολή διοίκησης επιχειρήσεων; Αν ναι, η υποτροφία της ΕΚΤ για γυναίκες, η οποία συνοδεύεται από χρηματικό ποσό 10.000 ευρώ, θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία σας!

Κάντε αίτηση

Διαγωνισμός για νέους οικονομολόγους του Φόρουμ της ΕΚΤ με θέμα τις δραστηριότητες των κεντρικών τραπεζών

Είστε διδακτορικοί φοιτητές στα οικονομικά ή στα χρηματοοικονομικά; Θέλετε να παρουσιάσετε την έρευνά σας σε φορείς χάραξης πολιτικής και κορυφαίους ακαδημαϊκούς; Ρίξτε μια ματιά στον ετήσιο διαγωνισμό μας για νέους οικονομολόγους. Οι φιναλίστ προσκαλούνται στο Φόρουμ της ΕΚΤ με θέμα τις δραστηριότητες των κεντρικών τραπεζών (ECB Forum on Central Banking) στη Σίντρα της Πορτογαλίας. Ο νικητής λαμβάνει βραβείο 10.000 ευρώ. 

Μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό

Bootcamp πληροφορικής για κορίτσια

Γνωρίζατε ότι η παρότρυνση των κοριτσιών να ενδιαφερθούν για την τεχνολογία και την επιστήμη από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους μπορεί να επιδράσει θετικά στην επιλογή των σπουδών και της μελλοντικής σταδιοδρομίας τους; Διοργανώσαμε αυτό το bootcamp πληροφορικής για να παρακινήσουμε τα νεαρά κορίτσια να σπουδάσουν πληροφορική και να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία σε αυτόν τον τομέα. Παράλληλα, οι συμμετέχουσες ενημερώθηκαν για διάφορες ευκαιρίες σπουδών στους τομείς των φυσικών επιστημών, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών καθώς και για επαγγέλματα που θα μπορούσαν να τις ενδιαφέρουν.

Δείτε περισσότερα

Γίνετε μέλος της ΕΚΤ!

Έχετε αποφοιτήσει πρόσφατα και αναζητάτε την επόμενη πρόκληση; Σας ενδιαφέρουν οι δραστηριότητες των κεντρικών τραπεζών και τα ευρωπαϊκά θέματα; Θα θέλατε να επηρεάζετε θετικά τις ζωές των ευρωπαίων πολιτών; Τότε ρίξτε μια ματιά στις ευκαιρίες μας και γίνετε μέλη της διεθνούς ομάδας μας.

Προκηρύξεις θέσεων

Όλες οι σελίδες σε αυτήν την ενότητα