Επιλογές αναζήτησης
Η ΕΚΤ Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

Επισκεφθείτε μας

Προσπαθούμε να είμαστε διαφανείς, προσβάσιμοι και κατανοητοί για όλους τους πολίτες

Το Κέντρο Επισκεπτών της ΕΚΤ βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη, στη Γερμανία. Η επίσκεψη στην ΕΚΤ μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα για τον ρόλο και τις αρμοδιότητες της ΕΚΤ με διαδραστικό τρόπο και να κατανοήσετε καλύτερα το πώς οι αποφάσεις μας επηρεάζουν την καθημερινή σας ζωή.

Γιατί είναι σημαντικό να διατηρούνται οι τιμές σταθερές και τι σημαίνει αυτό για την αγοραστική σας δύναμη; Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι αποταμιεύσεις σας είναι ασφαλείς στην τράπεζά σας; Ποια είναι τα κυριότερα επιτεύγματα του ευρώ;

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα; Δείτε παρακάτω τις δραστηριότητες που προσφέρει το Κέντρο Επισκεπτών της ΕΚΤ.

Επιτόπιες δραστηριότητες

Επιτόπιες ξεναγήσεις

Οι επιτόπιες ξεναγήσεις παρέχουν μια επισκόπηση των ρόλων και των αρμοδιοτήτων της ΕΚΤ. Αυτές οι ξεναγήσεις διάρκειας 90 λεπτών με συνοδούς μέλη του προσωπικού της ΕΚΤ περιλαμβάνουν διαδραστικά στοιχεία, βίντεο και χρόνο για απαντήσεις σε ερωτήσεις. Οι επιτόπιες ξεναγήσεις μας είναι δωρεάν.

Αίτηση για επιτόπια ξενάγηση

Επιτόπιες διαλέξεις εμπειρογνωμόνων

Οι επιτόπιες διαλέξεις, οι οποίες αφορούν συγκεκριμένα θέματα (νομισματική πολιτική, το ευρώ, τραπεζική εποπτεία, κ.λπ.), απευθύνονται σε ομάδες ατόμων με καλή γνώση της αποστολής της ΕΚΤ. Οι διαλέξεις των εμπειρογνωμόνων μας διάρκειας 90 λεπτών είναι δωρεάν και διατίθενται σε ομάδες 15 ατόμων και άνω.

Αίτηση για επιτόπια διάλεξη

Εικονικές δραστηριότητες

Εικονικές παρουσιάσεις του Κέντρου Επισκεπτών

Οι εικονικές παρουσιάσεις του Κέντρου Επισκεπτών διάρκειας 75 λεπτών παρέχουν μια επισκόπηση των ρόλων και των αρμοδιοτήτων της ΕΚΤ και περιλαμβάνουν χρόνο για απαντήσεις σε ερωτήσεις. Οι εικονικές παρουσιάσεις μας στο Κέντρο Επισκεπτών είναι δωρεάν.

Αίτηση για εικονική παρουσίαση

Εικονικές διαλέξεις εμπειρογνωμόνων

Οι εικονικές διαλέξεις, οι οποίες αφορούν συγκεκριμένα θέματα (νομισματική πολιτική, το ευρώ, τραπεζική εποπτεία, κ.λπ.), απευθύνονται σε ομάδες ατόμων με καλή γνώση της αποστολής της ΕΚΤ. Αυτές οι διαλέξεις εμπειρογνωμόνων διάρκειας 75 λεπτών είναι δωρεάν.

Αίτηση για εικονική διάλεξη

Εικονική ξενάγηση 

Με την εικονική ξενάγηση μπορείτε να εξερευνήσετε το Κέντρο Επισκεπτών μας από όπου κι αν βρίσκεστε! Αν έχετε μάσκα εικονικής πραγματικότητας (VR), φορέστε την και απογειώστε την εμπειρία σας! 


Ξεκινήστε την εικονική ξενάγηση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάθετε περισσότερα για σχετικά θέματα

Δείτε το Κέντρο Επισκεπτών μας

Συλλογή εικόνων

Χρήσιμες πληροφορίες

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας και πού θα μας βρείτε

Όλες οι σελίδες σε αυτήν την ενότητα