Možnosti iskanja
Domov Mediji Pojasnjujemo Raziskave in publikacije Statistika Denarna politika Euro Plačila in trgi Zaposlitve
Predlogi
Razvrsti po

Obiščite nas

Želimo biti transparentni, dostopni in vsem razumljivi

Center ECB za obiskovalce se nahaja v glavni stavbi ECB v Frankfurtu na Majni v Nemčiji. Na obisku lahko v interaktivni obliki izveste več o vlogi in nalogah ECB. Tako boste bolje razumeli, kako naše odločitve vplivajo na vaše življenje.

Zakaj je pomembno, da cene ostajajo stabilne, in kaj to pomeni za vašo kupno moč? Kako skrbimo, da so vaši prihranki v bankah na varnem? Kateri so glavni dosežki eura?

Vas zanima? Potem si oglejte spodaj predstavljene dejavnosti centra ECB za obiskovalce!

Dejavnosti v prostorih ECB

Ogledi v živo

Na vodenih ogledih v živo pregledno predstavimo vlogi in naloge ECB. Trajajo 90 minut, vodijo jih uslužbenci ECB in vključujejo interaktivne elemente, videoposnetke ter čas za vprašanja in odgovore. Ogledi so brezplačni.

Zaprosite za ogled v živo

Strokovna predavanja v živo

Strokovna predavanja v prostorih ECB o konkretnih temah (denarna politika, euro, bančni nadzor ...) so namenjana skupinam, ki dobro poznajo mandat ECB. Trajajo 90 minut, so brezplačna in na voljo skupinam, ki štejejo vsaj 15 oseb.

Zaprosite za predavanje v živo

Virtualne dejavnosti

Virtualne predstavitve centra za obiskovalce

Virtualne predstavitve centra za obiskovalce opisujejo vlogo in naloge ECB ter vključujejo čas za vprašanja in odgovore. Trajajo 75 minut in so brezplačne.

Zaprosite za virtualno predstavitev

Virtualna strokovna predavanja

Virtualna strokovna predavanja ECB o konkretnih temah (denarna politika, euro, bančni nadzor ...) so namenjana skupinam, ki dobro poznajo mandat ECB. Trajajo 75 minut in so brezplačna.

Zaprosite za virtualno predavanje

Virtualni ogled 

Na virtualnem ogledu lahko naš center za obiskovalce raziščete od kjerkoli na svetu. Za še bolj realistično izkušnjo lahko uporabite tudi naglavni komplet za virtualno resničnost. 


Virtualni ogled
GLEJTE TUDI

Več o tej temi

Za prvi vtis o centru za obiskovalce ...

si oglejte fotografije

Pred dogodkom ...

preberite hišna pravila

Koristne informacije

Kako nas lahko kontaktirate in kje smo

Vse strani v tem razdelku