Možnosti iskanja
Domov Mediji Pojasnjujemo Raziskave in publikacije Statistika Denarna politika Euro Plačila in trgi Zaposlitve
Predlogi
Razvrsti po

ECB in vi

Poslušamo vas in delamo za vas

Za nas je pomembno, da smo povezani z vami, zato vzdržujemo odprt dialog med državljani euroobmočja in našimi oblikovalci politik. Želimo, da nam poveste, katera vprašanja so za vas najpomembnejša. Z dogodki, na katerih odgovarjamo na vaša vprašanja, televizijskimi intervjuji in v mnogih drugih oblikah vam dajemo priložnost, da neposredno naši predsednici poveste svoje mnenje in ji postavljate vprašanja.

»ECB in vi« nas zbližuje z vami – z ljudmi, katerim služimo.

Predsednica Lagarde v Španiji

Predsednica ECB Christine Lagarde se je v španski televizijski oddaji Espejo Público pogovarjala z novinarko Susanno Griso. Odgovarjala je na vprašanja občinstva o gospodarstvu, inflaciji, vodenju in drugih temah. 

Oglejte si pogovor na Espejo Público

Prejšnje oddaje

Predsednica Lagarde na Finskem

Predsednica ECB Christine Lagarde se je v finski televizijski oddaji A-Studio pogovarjala z novinarko Anno Karismo in odgovarjala na vprašanja študentov in študentk.

Oglejte si pogovor na A-Studiu

Predsednica Lagarde na Nizozemskem

Predsednica Christine Lagarde se je v nizozemski televizijski oddaji College Tour pogovarjala z novinarjem Twanom Huysom in odgovarjala na vprašanja študentov in študentk o nasvetih za uspešno poklicno pot, svojem osebnem življenju, kriptosredstvih in drugih temah. 

Oglejte si pogovor na College Touru

GLEJTE TUDI

Vas zanima še več?

Pobude za mlade

Mladi imate pri oblikovanju prihodnosti Evrope osrednjo vlogo. Zato organiziramo vrsto pobud po vsej celini, da vam pomagamo izvedeti več o ekonomiji in delu ECB ter da z nami lahko delite svoja stališča in zamisli.

Več o pobudah za mlade

Pojasnjujemo

Naši pojasnjevalni članki osvetljujejo zapletene teme centralnega bančništva. Preprosta besedila, videoposnetki in infografike vam pomagajo, da bolje razumete denarno politiko, kriptosredstva, prihodnjo usmeritev glede obrestnih mer, naše obdobje molka in številne druge teme.

Pojasnjevalni članki

Vse strani v tem razdelku