Keresési lehetőségek
Kezdőlap Média Kisokos Kutatás és publikációk Statisztika Monetáris politika Az €uro Fizetésforgalom és piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont

Én és az EKB

Meghallgatjuk, Önért dolgozunk

Fontos számunkra, hogy kapcsolatban legyünk az emberekkel, ezért nyílt párbeszédre törekszünk az euroövezet polgárai és döntéshozóink között. Szeretnénk meghallgatni a véleményét, és megtudni, mely kérdéseket tartja a legfontosabbnak. Megoszthatja velünk észrevételeit, és közvetlenül kérdezheti elnökünket, többek között a kérdezz-felelek események és televíziós interjúk alkalmával.

Az „Én és az EKB” közelebb hoz minket az emberekhez, akiket szolgálunk.

Lagarde elnök Spanyolországban

Christine Lagarde, az EKB elnöke Susanna Griso újságíró vendégeként az Espejo Público című spanyol tévéműsorban válaszolt a nagyközönségnek többek között a gazdaságról, az inflációról és a vezető szerepről feltett kérdéseire. 

Az Espejo Públicóban elhangzott beszélgetés megtekintése

Korábbi műsorok

Lagarde elnök Finnországban

Christine Lagarde elnök Anna Karismo újságíró vendégeként az A-Studio című finn tv-műsorban diákok kérdéseire válaszolt.

Hallgassa meg az A-Studioban elhangzott beszélgetést!

Lagarde elnök Hollandiában

Christine Lagarde elnök Twan Huys újságíró vendégeként a College Tour című holland tévéműsorban diákok kérdéseire válaszolt, többek között a pályaválasztással, a magánéletével és a kriptoeszközökkel kapcsolatban. 

A College Tour-beszélgetés megtekintése

LÁSD MÉG

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI?

Fiataloknak szóló kezdeményezések

A fiatalok központi szerepet játszanak a jövő Európájának építésében. Szerte a kontinensen szervezünk programokat, amelyek keretein belül többet megtudhat a közgazdaságtanról és az EKB munkájáról, valamint megoszthatja velünk nézeteit és gondolatait.

Bővebben az ifjúsági kezdeményezésekről

Kisokos

Kisokosaink közérthetőbbé teszik a bonyolult központi banki témákat. Az egyszerű szövegek, videók és infografikák segítenek jobban megérteni a monetáris politikát, a kriptoeszközöket, az előretekintő útmutatást, a nyilatkozatcsendet és sok egyéb témát.

Fedezze fel kisokosainkat!

Ebben a szekcióban található oldalak