Elektronikus Pályázati Rendszer

Az érdeklődők a regisztrációt követően hozzáférhetnek a releváns dokumentumokhoz, és részt vehetnek az Elektronikus Pályázati Rendszeren keresztül lebonyolított közbeszerzési eljárásokban.

Az Elektronikus Pályázati Rendszer megnyitása

Elfelejtett jelszó

Az Elektronikus Pályázati Rendszer használata

Technikai segítségnyújtás

Amennyiben segítségre lenne szüksége a rendszer használata során, lépjen kapcsolatba az EKB technikai támogató csoportjával a következő e-mail-címen: sourcing.support@ecb.europa.eu. A kéréseket általában 1–3 munkanap alatt dolgozzuk fel. Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 8:30-tól 17:30-ig áll rendelkezésre, kivéve az EKB munkaszüneti napjait.

További információk

Mik a minimális rendszerkövetelmények?

Felhívjuk a figyelmét, hogy a pályázó feladata gondoskodni internetkapcsolata és berendezése megfelelő működéséről, valamint a helyes böngészőbeállításokról. Az EKB-nak nem áll módjában befolyásolni ezeket a külső körülményeket. Amennyiben problémája akad a minimális rendszerkövetelményekkel, szíveskedjen rendszerfrissítést kérni informatikai támogató csoportjától vagy rendszergazdájától.

Böngésző
Az Internet Explorer (9-es vagy újabb verzió) és a Chrome is támogatott, a preferált böngésző mindazonáltal az Internet Explorer.
Előugró ablakok blokkolása
Ügyeljen rá, hogy a böngészője engedélyezze az előugró ablakokat.
Egyéb szoftverek
A pályázati dokumentumok Word-, Excel- és PDF-fájlok lehetnek. Előfordulhat, hogy a PDF-fájlok megnyitásához le kell töltenie az Adobe Acrobat Reader szoftvert.
Hogyan ellenőrizhetem, hogy a rendszerem megfelel-e a minimumkövetelményeknek?

Töltsön fel egy tesztdokumentumot (pl. egy üres Word-fájlt) beadványa csatolmányként („Rfx Response”) az EKB Elektronikus Pályázati Rendszerébe.

Amennyiben az alább felsorolt problémák valamelyikét tapasztalja, rendszere valószínűleg nem felel meg a minimumkövetelményeknek:

  • a felhasználói felület megjelenése eltér az EKB felhasználói útmutatóiban foglaltaktól;
  • a csatolmányok feltöltésére szolgáló ablak nem nyílik meg.

Amennyiben problémája akad a rendszerével, lépjen kapcsolatba informatikai támogatási csoportjával/rendszergazdájával.

Praktikus tanácsok

A benyújtási határidő közeledtével felmerülő bonyodalmak elkerülése érdekében tegye meg az alábbi lépéseket:

  • Ne várjon az utolsó pillanatig: nyújtsa be a pályázati anyagokat időben, még az adott közbeszerzési eljárás határideje előtt. A beadványok véglegesítéséhez és a dokumentumok feltöltéséhez szükséges idő jelentősen eltérhet a fájlméret (fájlonként maximum 20 MB), a böngésző és az internetkapcsolat függvényében.
  • „Firm” (biztos) státusz: a benyújtás csak akkor sikeres, ha a beadványának („Rfx Response”) státusza „firm” (biztos) állapotúra változik. A határidő lejártakor a rendszer automatikusan lezárja az adott közbeszerzési eljárást, függetlenül attól, hogy a beadványokat még szerkesztik-e.
  • Benyújtás után: nyissa meg újból az EKB elektronikus pályázati rendszerében a pályázati anyagot („RFx response”), és ellenőrizze, hogy minden megvan-e, illetve hogy a státusznál a „firm” (biztos) állapot látható-e. Javasoljuk, hogy készítsen képernyőfelvételt a felöltött csatolmányokról.

Felelősségi nyilatkozat

A szállítónak az elektronikus pályázati rendszerben való regisztrációja vagy valamely pályázati eljárásban való részvétele nem jelent az EKB részéről szerződéskötési kötelezettséget.

Adatvédelmi nyilatkozat