Keresési lehetőségek
Kezdőlap Média Kisokos Kutatás és publikációk Statisztika Monetáris politika Az €uro Fizetésforgalom és piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont

Álláslehetőségek

Dolgozzunk együtt egy jobb Európáért!

Európáért tevékenykedünk. Ha munkatársunk lesz, szerepet kap az euroövezeti árak stabilitásának és a lakossági bankbetétek biztonságának a megőrzésében.

Kíváncsi elméket keresünk. Nagyra értékeljük a sokszínűséget, ezért örömmel fogadjuk a legkülönbözőbb hátterű jelentkezőket, akik szakmai jövőjüket dinamikus, adatvezérelt, multikulturális környezetben képzelik el, és az EKB dolgozójaként szeretnének hozzájárulni az európaiak jobb életminőségéhez.

Szabad álláshelyek

Rendszeresen keresünk munkatársakat támogatói, szakértői és vezetői pozíciókra. Várjuk a friss diplomások jelentkezését gyakorlatainkra vagy posztgraduális programunkra.

Álláshirdetések

Amit kínálunk

Munkatársainkat nagy becsben tartjuk, számos személyes és a szakmai továbbképzési lehetőséget kínálunk. Tekintse meg ajánlatunkat: az EKB sokkal többet kínál a jó fizetésnél.

Juttatások, támogatások

Megbecsüljük a sokszínűséget

Az Európai Központi Bankban hiszünk benne, hogy a sokszínűség táplálja a kiválóságot. A változatos hátterű munkacsoportok sokféle nézőpontot képviselnek, ami garantálja a jobb és időtállóbb eredményeket. Tehetséges munkatársakat keresünk, hogy a lehető legjobb döntéseket meghozva az euroövezetben élők javát szolgáljuk.

Ezért becsüljük a sokszínűséget

Frissdiplomás-program

Azoknak a figyelmébe ajánljuk frissdiplomás-programunkat, akiknek posztgraduális diplomájuk van, és érdeklődnek a központi banki szakterület iránt. A két év alatt értékes továbbképzési lehetőségeket és európai uniós intézményben szerzett munkatapasztalatot adunk.

Ismerkedjen meg frissdiplomás-programunkkal!

Szakmai gyakorlat

Ha legalább alapfokú végzettsége van, és a diploma megszerzése óta szerzett munkatapasztalata nem haladja meg a 12 hónapot, az EKB-nál szerzett gyakorlattal megadhatja pályafutásának a kezdeti lendületet. Az év során folyamatosan indulnak gyakornoki pályázataink.

További részletek a szakmai gyakorlatról

Kik vagyunk?

Dolgozóink háttere olyan sokszínű, mint maga Európa. Az Európai Unió legkülönbözőbb pontjairól érkezve gazdag tapasztalatokat hozunk magunkkal. Sok millió ember gazdasági jólétéért tevékenykedünk, és büszkék vagyunk a munkánkra.

Bemutatjuk munkatársainkat

Milyen az EKB-ban dolgozni?

Az Európai Unió különböző országaiból származó munkatársakkal működünk együtt. Megosztjuk egymással nézőpontunkat. Érezzük, hogy munkánknak megvan az eredménye. Ez csak néhány alkotóeleme az EKB-élménynek. Tekintse meg, milyen is itt!

AZ ÉLET FRANKFURTBAN
Ismerkedjen meg a várossal, amely otthont ad az EKB-nak!
TÁJÉKOZÓDJON!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Nézze meg a LinkedIn-profilunkat!

Legyen naprakész a bank tevékenységéről és a kiírt álláspályázatokról! Rendszeresen írunk az új álláslehetőségekről, az állásbörzékről, az ágazati hírekről és számos egyéb újdonságról.

Kövessen a LinkedIn-en!
NOT AN EXPERT? CHECK OUT OUR EXPLAINER
LEARN MORE
Mi az Európai Központi Bank?

Ebben a szekcióban található oldalak