Επιλογές αναζήτησης
Η ΕΚΤ Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

Πρωτοβουλία ECB & You

Σάς ακούμε και δουλεύουμε για εσάς

Είναι σημαντικό για μας να βρισκόμαστε σε επαφή μαζί σας, και γι’ αυτό ακριβώς διατηρούμε ανοικτό διάλογο μεταξύ των πολιτών της ζώνης του ευρώ και των υπευθύνων χάραξης πολιτικής της ΕΚΤ. Θέλουμε να ακούμε τις απόψεις σας και να μαθαίνουμε για τα θέματα που σας απασχολούν περισσότερο. Μέσω κύκλων ερωτήσεων και απαντήσεων, τηλεοπτικών συνεντεύξεων και άλλων δραστηριοτήτων, έχετε την ευκαιρία να υποβάλετε σχόλια και να θέσετε ερωτήσεις απευθείας στην Πρόεδρό μας.

Η πρωτοβουλία ECB & You μάς φέρνει πιο κοντά σε εσάς, τους ανθρώπους για τους οποίους εργαζόμαστε.

Η Πρόεδρος της ΕΚΤ στην Ισπανία

Η Πρόεδρος της ΕΚΤ Christine Lagarde συνάντησε τη δημοσιογράφο Susanna Griso στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή Espejo Público. Απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού σχετικά με την οικονομία, τον πληθωρισμό, την ηγεσία και πολλά άλλα. 

Δείτε τη συζήτηση στην εκπομπή Espejo Público

Προηγούμενες εκπομπές

Η Πρόεδρος της ΕΚΤ στη Φινλανδία

Η Πρόεδρος της ΕΚΤ Christine Lagarde συνάντησε τη δημοσιογράφο Anna Karismo στη φινλανδική τηλεοπτική εκπομπή A-Studio και απάντησε σε ερωτήσεις φοιτητών.

Δείτε τη συζήτηση στην εκπομπή A-Studio.

Η Πρόεδρος της ΕΚΤ στις Κάτω Χώρες

Η Πρόεδρος της ΕΚΤ Christine Lagarde συνάντησε τον δημοσιογράφο Twan Huys στην ολλανδική τηλεοπτική εκπομπή College Tour και απάντησε σε ερωτήσεις φοιτητών σε σχέση με τη σταδιοδρομία τους, την προσωπική ζωή της, τα κρυπτοστοιχεία και πολλά άλλα. 

Δείτε τη συζήτηση στην εκπομπή College Tour

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

Πρωτοβουλίες για τους νέους

Οι νέοι κατέχουν κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση της Ευρώπης του αύριο. Διοργανώνουμε σειρά πρωτοβουλιών πανευρωπαϊκά για να σας βοηθήσουμε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οικονομικά και το έργο της ΕΚΤ, καθώς και για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να μοιράζεστε μαζί μας τις απόψεις και τις ιδέες σας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρωτοβουλίες για τους νέους

Επεξηγήσεις

Οι επεξηγήσεις μας διευκρινίζουν σύνθετα θέματα σχετικά με τις εργασίες των κεντρικών τραπεζών. Με ευκολονόητα κείμενα, βίντεο και ενημερωτικά γραφήματα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη νομισματική πολιτική, τα κρυπτοστοιχεία, την παροχή ενδείξεων σχετικά με τη μελλοντική κατεύθυνση της νομισματικής πολιτικής, τη «σιωπηρή» περίοδο που εφαρμόζουμε και πολλά άλλα θέματα.

Ανακαλύψτε τις επεξηγήσεις μας

Όλες οι σελίδες σε αυτήν την ενότητα