Επιλογές αναζήτησης
Η ΕΚΤ Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

Πρωτοβουλία ECB & You στην Ισπανία

Οι ενέργειές μας επηρεάζουν τους πάντες στη ζώνη του ευρώ. Γι’ αυτό θέλουμε να ακούμε τις απόψεις σας και να μαθαίνουμε τα ζητήματα που σας απασχολούν περισσότερο. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ECB & You, μπορείτε να υποβάλετε σχόλια και να θέσετε ερωτήσεις απευθείας στην Πρόεδρο της ΕΚΤ Christine Lagarde.

H Πρόεδρος της ΕΚΤ στην εκπομπή Espejo Público

Η Πρόεδρος της ΕΚΤ Christine Lagarde συνάντησε τη δημοσιογράφο Susanna Griso στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή Espejo Público. Απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού σχετικά με την οικονομία, τον πληθωρισμό, την επαγγελματική σταδιοδρομία και πολλά άλλα.

Διασφάλιση ίσων ευκαιριών

Στις γυναίκες και τα κορίτσια πρέπει να παρέχονται ευκαιρίες για να ευημερήσουν σε όποια πορεία επιθυμούν να ακολουθήσουν. Αυτές οι ευκαιρίες θα τις βοηθήσουν να επιτύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικτυακό μας τόπο για να δείτε τον κατάλογό μας με τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις. Αν εξακολουθείτε να μην βρίσκετε απαντήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.